HomeΕΛΛΑΔΑΑπαιτούσαν 1.800 ευρώ από αθλητή για να του παραδώσουν το ατομικό του δελτίο

Απαιτούσαν 1.800 ευρώ από αθλητή για να του παραδώσουν το ατομικό του δελτίο

Συνελήφθησαν δύο άνδρες, μέλη διοικητικού συμβουλίου αθλητικού σωματείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για εκβίαση κατά συναυτουργία κατηγορούνται δύο άνδρες, μέλη διοικητικού συμβουλίου αθλητικού σωματείου, διότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, απαιτούσαν εκβιαστικά από αθλητή το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ, προκειμένου να του παραδώσουν το ατομικό του δελτίο.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν, αργά χθες το βράδυ στην Πάτρα, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητείται ακόμη ένας άνδρας, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, βαρύνεται με την ίδια κατηγορία.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, οι δύο συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας του αθλητή, σύμφωνα με την οποία μέλη του διοικητικού συμβουλίου του αθλητικού σωματείου, στο οποίο αγωνίζονταν, του απαιτούσαν εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των 1.800, για να του παραδώσουν το ατομικό του δελτίο.

Ειδικότερα, αργά χθες το βράδυ στην Πάτρα, ο αθλητής παρέδωσε στους δυο άνδρες 1.800 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα και αμέσως μετά οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν. Σε σωματική έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στους συλληφθέντες, βρήκαν στην κατοχή του ενός, όλο το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, σε βάρος του αθλητή σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση, έπειτα από μήνυση που υπέβαλλαν οι δύο συλληφθέντες.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση