HomeΚΡΗΤΗΠΑΜΕ Ηρακλείου: “Πρόκληση η πρόσκληση των σωματείων στο συνέδριο”

ΠΑΜΕ Ηρακλείου: “Πρόκληση η πρόσκληση των σωματείων στο συνέδριο”

“Η κυβέρνηση επιδιώκει να αποσπάσει τη λαϊκή ανοχή στην πολιτική”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για πρόσκληση – πρόκληση κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ με αφορμή το κάλεσμα σωματείων και οργανώσεων από την κυβέρνηση ώστε να συμμετάσχουν στις εργασίες του επικείμενου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κρήτης.

Στη σχετική της ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

Δεν έχει όρια το θράσος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ!

Πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί η πρόσκληση-πρόκληση σε σωματεία και άλλους φορείς τους λαϊκού κινήματος, να συμμετάσχουν στη αναπτυξιακή φιέστα της!

Στόχος της είναι να αποσπάσει την κοινωνική-λαϊκή ανοχή στην αντιλαϊκή πολιτικής της, να εμφανίσει ως «δίκαιη» την ανάπτυξη των κερδών του κεφαλαίου. Κι αυτό τη στιγμή που τσακίζει την εργατική λαϊκή οικογένεια, διατηρώντας στο ακέραιο την αντεργατική πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, και ταυτόχρονα υπογράφει νέα μνημόνια και νόμους που χτυπούν ανελέητα τα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα και εισοδήματα, την παιδεία, την υγεία.

Δεν θα περάσει αυτή η μεθόδευση! Το συνέδριο-φιέστα θα καταδικαστεί ως εχθρικό για τα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα, παρά τις αντίθετες προσπάθειες κυβέρνησης-ΝΔ-Περιφέρειας-Δήμων-εργοδοτικού-κυβερνητικού συνδικαλισμού!

Τα εργατικά συνδικάτα δημόσιου και ιδιωτικού τομέα θα απαντήσουν αγωνιστικά αυτή την πρόκληση, με τη μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο των συνδικάτων, την Πέμπτη 21/09 18:00 στην πλατεία Κορνάρου!

Διαφήμιση
Διαφήμιση