HomeHL-SportsΜιλάει με «ονόματα και διευθύνσεις» ο Τσάλος

Μιλάει με «ονόματα και διευθύνσεις» ο Τσάλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανοίγει τα χαρτιά του και προειδοποιεί… Ο Φώτης Τσάλος θα παραχωρήσει την ερχόμενη εβδομάδα συνέντευξη Τύπου στην οποία, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ την Παρασκευή , θα μιλήσει με «ονόματα και διευθύνσεις».

Σε αυτή θα αναφερθεί στα χρήματα που έχει διαθέσει για την ομάδα, κάνοντας και έναν μίνι απολογισμό της δίμηνης θητείας του στον προεδρικό θώκο, αλλά και στο ποιοι έχουν στηρίξει την προσπάθεια.

Παράλληλα, θα μιλήσει και για άλλα «φλέγοντα» ζητήματα, όπως οι προσφυγές.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Την επόμενη εβδομάδα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Σάλος, θα προχωρήσει σε συνέντευξη τύπου, προκειμένου να ενημερώσει αναλυτικά τους φιλάθλους της ομάδας, για τα πεπραγμένα της διοίκησης του, σε αυτούς τους δυο μήνες, που βρίσκεται στην προεδρία του ΟΦΗ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, προτίθεται να μιλήσει όπως λέει με «ονόματα και διευθύνσεις» και θα αναφερθεί στο οικονομικό κομμάτι, στα χρήματα που έχει διαθέσει ο ίδιος για την λειτουργία της ομάδας, αλλά και στο ποιοί έχουν στηρίξει μέχρι σήμερα την προσπάθεια του.

Παράλληλα, θα αναφερθεί και σε άλλα ζητήματα, που έχουν να κάνουν με τις προσφυγές και τις προσπάθειες που έχει κάνει ο ίδιος για την εξεύρεση λύσης, αλλά και σε άλλα φλέγοντα θέματα  του ΟΦΗ.

Η ημερομηνία και η ώρα της συνέντευξης τύπου θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση