HomeΚΟΣΜΟΣΣκότωσε τα τρία του παιδιά μετά από καβγά με την γυναίκα του

Σκότωσε τα τρία του παιδιά μετά από καβγά με την γυναίκα του

Οι γείτονες μιλάνε για μία ήσυχη οικογένεια που δεν δημιουργούσε φασαρίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο 33χρονος Robert Hodges συνελήφθη από την αστυνομία για τους φόνους των τριών παιδιών του μέσα στο ίδιο τους το σπίτι μετά από καβγά με την γυναίκα του στο Δυτικό Σακραμέντο, στην Καλιφόρνια.

Οι αστυνομικοί δήλωσαν πως η γυναίκα του την ώρα του μακελειού ήταν παρούσα, χωρίς να δίνει λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη και πώς ο άντρας σκότωσε τα τρία του παιδιά. Λίγες ώρες νωρίτερα η αστυνομία είχε κληθεί για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο προσπάθησαν να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στα τρία μικρά παιδιά αλλά ήταν ήδη νεκρά. Ο 33χρονος είχε δει φύγει από το σπίτι ενώ η αστυνομία δεν έχει δώσει λεπτομέρειες για το πώς πέθαναν τα παιδιά.

«Προφανώς η γυναίκα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αυτό που συνέβη είναι εξωφρενικό. Όλοι μας οι αστυνομικοί, οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο, η οικογένεια, οι γείτονες, όλη η κοινωνία, θα δυσκολευτούμε πολύ να συνειδητοποιήσουμε τι συνέβη» δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας σύμφωνα με την Daily Mail.

Σύμφωνα με μία γυναίκα που είπε ότι είναι η προγιαγιά των παιδιών τα παιδιά ήταν ένα αγόρι 11 ετών, ένα κορίτσι 9 ετών και ένα βρέφος, μόλις 8 μηνών αγοράκι. «Δεν καταλαβαίνουμε τι έγινε, δεν καταλαβαίνουμε, όλα έδειχναν να είναι εντάξει», είπε η ίδια.

Τις ίδιες μαρτυρίες έχει η αστυνομία και από γείτονες και φίλους του ζευγαριού, καθώς σύμφωνα με αυτές, επρόκειτο για μια ήσυχη οικογένεια, που ποτέ δεν δημιουργούσε φασαρίες και προβλήματα.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση