HomeHL-GreeceΑνδρέας Ξανθός: Ούτε κολύμπι, ούτε ψάρεμα όπου υπάρχει μαζούτ

Ανδρέας Ξανθός: Ούτε κολύμπι, ούτε ψάρεμα όπου υπάρχει μαζούτ

«Τα πολιτικά πρόσωπα πρέπει να κρίνονται στο τέλος της μάχης»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε διαφορετική γραμμή από τον υπουργό Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, σχετικά με την κατάσταση στις ακτές τις Αττικής που επλήγησαν από την πετρελαιοκηλίδα που δημιουργήθηκε μετά την βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη II».

Ο υπουργός Ναυτιλίας, μιλώντας στο δελτίο του Σκάι χθες, προκάλεσε αίσθηση, απαντώντας σε ερώτηση για το αν ο κόσμος θα πρέπει το επόμενο διάστημα να μην κάνει μπάνιο ή να μην ψαρεύει στις περιοχές που επλήγησαν από την πετρελαιοκηλίδα.

«Γιατί να μην κάνει μπάνιο ο κόσμος;» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Άμα πάτε τώρα και δείτε στη Σαλαμίνα, δεν υπάρχει πρόβλημα», αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι ακτές στην περιοχή έχουν καθαρίσει.

Σήμερα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει ούτε να κολυμπάει ο κόσμος, ούτε να ψαρεύει στις περιοχές που υπάρξει μαζούτ.

Απαντώντας στο ερώτημα εάν θα έπρεπε να παραιτηθεί ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο κ. Ξανθός σημείωσε, «νομίζω σε αυτές τις περιπτώσεις τα πολιτικά πρόσωπο πρέπει να κρίνονται στο τέλος της μάχης».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση