HomeHL-GreeceΝΔ: Με στόχο «δυναμικό ξεκίνημα στη νέα πολιτική σεζόν» το τριήμερο του Κυριάκου στη ΔΕΘ

ΝΔ: Με στόχο «δυναμικό ξεκίνημα στη νέα πολιτική σεζόν» το τριήμερο του Κυριάκου στη ΔΕΘ

Βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με στόχο να κάνει «δυναμικό ξεκίνημα στη νέα πολιτική περίοδο» που μόλις άρχισε και που στην αξιωματική αντιπολίτευση θεωρούν ότι θα ολοκληρωθεί με την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη για ένα τριήμερο μεστό από πολιτικές πρωτοβουλίες.

Εκτός από τις καθιερωμένες εκδηλώσεις, όπως είναι η σαββατιάτικη ομιλία προς τους παραγωγικούς φορείς και η κυριακάτικη συνέντευξη Τύπου, που γίνονται στο πλαίσιο της ΔΕΘ, το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη περιλαμβάνει πλήθος άλλων συναντήσεων και επαφών με τις οποίες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και οι επιτελείς του θέλουν να σηματοδοτήσουν ότι «αφουγκράζονται την κοινωνία και είναι κοντά στους πολίτες».

Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί στις 10 το πρωί την Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης και μια ώρα αργότερα θα μεταβεί στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Στις 12:30 θα βρεθεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες. Ενώ στις 13:30 θα έχει συνάντηση με μαθητές που διακρίθηκαν στην Μαθηματική Ολυμπιάδα και με φοιτήτριες της Αρχιτεκτονικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που -στο πλαίσιο της διπλωματικής εργασίας τους- κέρδισαν ένα από τα πρώτα βραβεία σε παγκόσμιο διαγωνισμό αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού.

Το επίσημο πρόγραμμα της Παρασκευής θα κλείσει με επίσκεψη στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα.

Ομιλία με «εκπλήξεις»

Στις 11 το πρωί του Σαββάτου ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί περίπτερα της 82ης Δ.Ε.Θ. και στις 19:30 θα απευθύνει από το Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» την καθιερωμένη ομιλία προς τους παραγωγικούς φορείς για την οποία οι συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ προαναγγέλλουν ότι «θα περιέχει εκπλήξεις», το περιεχόμενο των οποίων αποφεύγουν να περιγράψουν.

Τέλος, το μεσημέρι της Κυριακής (στις 13:00), ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα παραχωρήσει, σύμφωνα με την παράδοση που επί χρόνια ακολουθείται, συνέντευξη Τύπου απαντώντας σε ερωτήσεις που θα τους απευθύνουν εκπρόσωποι από όλα τα μέσα ενημέρωσης.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση