HomeHL-9Χειροπέδες στον δράστη του στυγερού εγκλήματος στο Τυμπάκι

Χειροπέδες στον δράστη του στυγερού εγκλήματος στο Τυμπάκι

Μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνελήφθη τελικά ο 32χρονος Πακιστανός, ο οποίος ομολόγησε ότι είναι ο δράστης του εγκλήματος που έλαβε χώρα τις προηγούμενες ημέρες σε αγροτική περιοχή του Τυμπακίου με θύμα έναν 24χρονο ομοεθνή του.

Μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε, ο 32χρονος φόρεσε χειροπέδες και βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

Η επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. έχει ως εξής:

“Συνελήφθη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 32χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, δυνάμει εντάλματος σύλληψης για ανθρωποκτονία 24χρονου αλλοδαπού ομοεθνή του, που διαπράχθηκε την 07.09.2017, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού. Ειδικότερα, προχθές (11.09.2017) το απόγευμα, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Φαιστού, ανευρέθηκε νεκρός ο 24χρονος. Στο σημείο μετέβησαν Ιατροδικαστής, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, καθώς και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.

Από την ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, καθώς και την κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 32χρονος αλλοδαπός με τη χρήση αντικειμένου χτύπησε τον 24χρονο, για μεταξύ τους διαφορές, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε χώρο που χρησιμοποιεί ο 32χρονος, βρέθηκε και κατασχέθηκε το παραπάνω αντικείμενο. Σε βάρος του συλληφθέντα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από το Β’ Ανακριτικό Τμήμα Πρωτοδικείου Ηρακλείου, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και συνελήφθη. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση