HomeHL-9Αισιοδοξία για την υγεία του 8χρονου…που έπεσε από το ποδήλατο

Αισιοδοξία για την υγεία του 8χρονου…που έπεσε από το ποδήλατο

Βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θετικά είναι τα μηνύματα για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του 8χρονου αγοριού, που το προηγούμενο διάστημα, κάνοντας ποδήλατο στη γειτονιά του στην περιοχή του Γαζίου, έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Από τότε και καθόλη τη διάρκεια των ημερών αυτών το ανήλικο αγόρι νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, δίνοντας πραγματική μάχη για να ξεπεράσει το βαρύτατο τραυματισμό του, με την οικογένεια του και τους γιατρούς να βρίσκονται συνεχώς δίπλα του για να τον βοηθήσουν να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατόν την περιπέτεια αυτή της υγείας του.

Το μικρό αγόρι βγήκε από τη ΜΕΘ και νοσηλεύεται πλέον στην Παιδοχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου, μετά και τη χειρουργική επέμβαση, στην οποία υπεβλήθη, με τους γιατρούς να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Ωστόσο η προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί από τώρα και στο εξής παραμένει μεγάλη, προκειμένου ο 8χρονος να βγει νικητής από αυτή τη δύσκολη μάχη, που κλήθηκε, να δώσει.

Διαφήμιση
Διαφήμιση