HomeHL-LifestyleΗ Τζίτζι Χαντίντ βγήκε στην πασαρέλα με ένα παπούτσι…

Η Τζίτζι Χαντίντ βγήκε στην πασαρέλα με ένα παπούτσι…

Δεν το κατάλαβε κανείς!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν είναι τυχαία ένα από τα κορυφαία top models της εποχής και το απέδειξε ακόμα μια φορά. Η Τζίτζι Χαντίντ, εκτός από την ομορφιά της έχει να επιδείξει και τον απόλυτο επαγγελματισμό της και γι’ αυτό έχει κατακτήσει την κορυφή.

Το απέδειξε ακόμα μια φορά κατά την διάρκεια ενός εκ των κορυφαίων γεγονότων στον χώρο της μόδας, την Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης, όταν συνέβη ένα… απίστευτο ατύχημα: Βγήκε στην πασαρέλα με μόνο ένα παπούτσι!

Το περιστατικό συνέβη στο σόου της της Anna Sui, στο τέλος της επίδειξης, όταν κατά την αλλαγή των ρούχων οι βοηθοί δεν πρόλαβαν να της φορέσουν το δεύτερο παπούτσι, μια χρυσή πλατφόρμα, και η Χαντίντ βγήκε στην πασαρέλα μόνο με το ένα!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=54&v=26S3Rh1CzeU

Το κορυφαίο ήταν πως πολλοί από τους παρόντες δεν το κατάλαβαν καν πως κάτι πήγαινε λάθος, γιατί το μοντέλο περπατούσε «κανονικά», σαν να φορά και τα δύο παπούτσια της, ενώ και όσοι είδαν το βίντεο, χρειάστηκε να «παγώσουν» την εικόνα για να το διαπιστώσουν.

Στο φινάλε του σόου, που όλα τα μοντέλα εμφανίστηκαν στην σκηνή μαζί, η Τζίτζι Χαντίντ ήταν μαζί με την αδερφή της Μπέλα, που την κρατούσε αγκαλιά και την βοηθούσε να ισορροπήσει ευκολότερα.

Loving the one shoe ? #gigihadid #annasui

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi hadid Updates(HQ)? (@gi.hadidupdates) στις

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση