HomeMarket NewsΕνημερωτική εκδήλωση στη Παγκρήτια Τράπεζα για τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία του ΕΤΕΑΝ

Ενημερωτική εκδήλωση στη Παγκρήτια Τράπεζα για τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία του ΕΤΕΑΝ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των νέων χρηματοδοτικών εργαλείων προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ιδιώτες προγραμματίζεται την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στο Συνεδριακό κέντρο της Παγκρήτιας Τράπεζας στο Ηράκλειο.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης  Κώστας Γαλιάτσος, θα παρουσιάσει τα βασικά χαρακτηριστικά των δύο αναμενόμενων προγραμμάτων του ΕΤΕΑΝ, του Ταμείου Επιχειρηματικότητας ΙΙ (ΤΕΠΙΧ ΙΙ) και του Ταμείου Εξοικονομώ κατ΄Οικον ΙΙ (ΤΕΞΟΙΚ ΙΙ), αναλύοντας τις διαφορές τους από τα προηγούμενα προγράμματα.

Ταυτόχρονα θα ανακοινώσει την έναρξη του προγράμματος εγγυήσεων από το ΕΤΕΑΝ για τραπεζικές χρηματοδοτήσεις προς Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, καθώς και τα οφέλη προς αυτές.

Στο ίδιο πλαίσιο θα προσδιοριστούν τα χαρακτηριστικά των μικροπιστώσεων, το κοινό στο οποίο απευθύνονται και ο τρόπος με τον οποίο υλοποιούνται.

Τέλος θα γίνει αναφορά στη λειτουργία του Ταμείου Επιχειρηματικών Συμμετοχών και στο ρόλο του στην αντιμετώπιση του χρηματοδοτικού κενού στην αγορά των Ελληνικών πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Τη συνάντηση θα χαιρετήσει ο Πρόεδρος της Παγκρήτιας Τράπεζας  Νίκος Μυρτάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση