HomeHL-SportsΓύρισε για την άνοδο ο Κουτσιανικούλης

Γύρισε για την άνοδο ο Κουτσιανικούλης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι πρώτες δηλώσεις του 29χρονου μεσοεπιθετικού μετά την επιστροφή του στον ΟΦΗ

Παίκτης του ΟΦΗ είναι ξανά ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, αφού στο φινάλε του περιθωρίου για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές κατάφερε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την… ξαφνική εξέλιξη και πλέον δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει στον στόχο της ανόδου.

«Χαίρομαι πολύ που γυρίζω στον ΟΦΗ. Όλα έγιναν ξαφνικά, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Γυρίζω για να βοηθήσω τον ΟΦΗ να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκα.

Έχω ζήσει πολλά σε αυτήν την ομάδα. Εύχομαι όλοι μαζί να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ, εκεί που αξίζει να βρίσκεται στην Σούπερ Λίγκα. Το έκανα με τη Λάρισα, όπου καταφέραμε να ανέβει η ομάδα στην μεγάλη κατηγορία, εύχομαι να το πετύχω και με τον ΟΦΗ», ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Παράλληλα, μίλησε για τον ΟΦΗ του σήμερα: «Παρακολουθώ την ομάδα. Πάντα το έκανα, από τότε που έφυγα. Πέρσι έχασε την άνοδο, αλλά φέτος πιστεύω ότι έχει φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα, έχει ένα σοβαρό και καταξιωμένο προπονητή και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει».

Όσον αφορά το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, είπε: «Το έζησα με τη Λάρισα. Είναι σκληρό και δυνατό. Χρειάζεται να κάνουμε καλό ξεκίνημα και σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε με κάθε τρόπο για τη νίκη».

Διαφήμιση
Διαφήμιση