HomeHL-SportsΠαίρνει Βασίλη Κουτσιανικούλη ο ΟΦΗ

Παίρνει Βασίλη Κουτσιανικούλη ο ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στον ΟΦΗ επέστρεψε και επίσημα ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, καθώς οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν το απόγευμα της Δευτέρας  τη συμφωνία τους με τον έμπειρο άσο

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και, όπως αναφέρουν οι Ηρακλειώτες, αρχικά υπήρχε απόφαση να μην γίνει άλλη μεταγραφή, ωστόσο Φώτης Τσάλος και Νίκος Παπαδόπουλος τα έβαλαν κάτω και έκριναν ότι ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ χωρούσε στο ρόστερ για να τους ενισχύσει επιθετικά.

Αναλυτικά: «Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος θα εν ισχύσει την ομάδα μας, στην προσπάθεια που θα κάνει φέτος για να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ.

Η συμφωνία με τον 29χρονο επιθετικό επικυρώθηκε την Δευτέρα τελευταία μέρα των μεταγραφών των ελεύθερων ποδοσφαιριστών και έγινε αγώνας δρόμου, ώστε να μπορέσει ο ΟΦΗ να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Να σημειωθεί ότι απόφαση της ομάδας, ήταν να μην προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή, ωστόσο μετά από συζήτηση που έγινε μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλου και του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου, αποφασίστηκε να προχωρήσει ο ΟΦΗ σε μια ακομη κίνηση και να τονώσει την επιθετική του γραμμή.

Σε αυτό μέτρησε η στάση του κ. Φώτη Τσάλου, ο οποίος παρά το οικονομικό κόστος και σε μια εποχή που είναι δύσκολη οικονομικά, για την ομάδα, αποφάσισε να προχωρήσει ο ΟΦΗ σε μια ακόμη κίνηση, που θα δώσει περισσότερες λύσεις στην ομάδα μας.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης αναμένεται στο Ηράκλειο, τις επόμενες μέρες, ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΟΦΗ.

H συμφωνία του ΟΦΗ με τον Κουτσιανικούλη, είναι για ένα χρόνο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση