HomeHL-9Κρήτη:Μητέρα παρέσυρε το παιδί της…με το αυτοκίνητο της

Κρήτη:Μητέρα παρέσυρε το παιδί της…με το αυτοκίνητο της

Ασθενοφόρο μετέφερε τον 8χρονο στο νοσοκομείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία απίστευτη τραγωδία λίγο έλειψε να σημειωθεί το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή των Λενταριανών στα Χανιά, όταν η οδηγός ενός αυτοκινήτου παρέσυρε με το αυτοκίνητο της…το ίδιο της το παιδί.

Η οδηγός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι τώρα, καθώς έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητο της, δεν είδε τον ανήλικο γιο της, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να τον ρίξει στο έδαφος.

Από την τρελή πορεία που ακολούθησε το όχημα, παρασύρθηκε και η γιαγιά του παιδιού, η οποία προσπάθησε να το απομακρύνει από το σημείο, όταν είδε το όχημα να έρχεται κατά πάνω του.

Τελικά το αυτοκίνητο, αφού προσέκρουσε και σε ένα ακόμη όχημα, κατέληξε σε τοίχο, με την οδηγό σοκαρισμένη, να μη μπορεί να συνειδητοποιήσει, τι είχε συμβεί.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που ειδοποιήθηκε, παρέλαβε και μετέφερε τον 8χρονο στο νοσοκομείο, ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένο, ενώ η γιαγιά δεν υπέστη κάποιον τραυματισμό.

Το τμήμα Τροχαίας Χανίων διενεργεί προανάκριση προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του απίστευτου αυτού τροχαίου ατυχήματος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση