HomeHL-WorldΤέξας: Μακελειό με οκτώ νεκρούς από πυροβολισμούς

Τέξας: Μακελειό με οκτώ νεκρούς από πυροβολισμούς

Το βράδυ της Κυριακής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σκηνές από ταινία θρίλερ θυμίζει η πρωτοφανής μαζική δολοφονία στο Τέξας, όταν ένας άντρας εισέβαλε σε κατοικία και σκότωσε επτά άτομα προτού αστυνομικοί τον εντοπίσουν και τον σκοτώσουν.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής, γύρω στις 8μμ, στην πόλη Πλάνο του Τέξας, 30 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Ντάλας.

Στην κατοικία βρίσκονταν τα άτυχα θύματα προκειμένου να παρακολουθήσουν αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου με τους Dallas Cowboys.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο δράστης έγινε αντιληπτός όταν άρχισε να καβγαδίζει με μια γυναίκα έξω από το σπίτι των θυμάτων.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο ενώ αστυνομικοί μπήκαν στη κατοικία και εντόπισαν τον άντρα, ο οποίος άρχισε να πυροβολεί.

Οι αστυνομικοί, όμως, «απάντησαν» άμεσα στα πυρά του δολοφόνου και λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος έπεσε νεκρός από τις σφαίρες τους.

Πέρα από τους νεκρούς, έγινε γνωστό ότι τραυματίστηκαν και δύο άτομα που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, χωρίς να είναι γνωστή η κατάστασή τους.

Για την ώρα παραμένουν ασαφή τόσο τα κίνητρα του δράστη όσο και η σχέση του με τα θύματα, τα οποία σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες ήταν όλα ενήλικα.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση