HomeHL-CultureΕπετειακή συναυλία στο Ηράκλειο με τον Βασίλη Καρρά

Επετειακή συναυλία στο Ηράκλειο με τον Βασίλη Καρρά

Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την έναρξη της μουσικής του πορείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια μεγάλη γιορτή σε μια επετειακή συναυλία με τον σπουδαίο καλλιτέχνη Βασίλη Καρρά να γιορτάζει τα 40 χρόνια της μουσικής πορείας του θα πραγματοποιηθεί για όλη την Κρήτη στο Θέατρο Τεχνόπολις, στο Ηράκλειο, την ερχόμενη Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Μετά την έναρξη της καλοκαιρινής περιοδείας του με την μεγάλη επιτυχημένη συναυλία στη Θεσσαλονίκη ο Βασίλης Καρράς έρχεται και στην Κρήτη για να γιορτάσει με το μεγάλο κοινό του, τα 40 χρόνια παρουσίας του στην ελληνική μουσική σκηνή. Ένα ταξίδι 40 ετών γεμάτο επιτυχίες και αξεπέραστες ερμηνείες!

Ο Βασίλης Καρράς θα είναι εκεί ερμηνεύοντας τις μεγάλες του επιτυχίες. «Νύχτα ξελογιάστρα» , «Μη χαθείς», «Λέγε ότι θες» «Άστην να λέει», «Δεν πάω πουθενά», «Μ έχεις κάνει αλήτη», «Χρέωσε το σε μένα», «Μεθυσμένη μου αγάπη», «Πάρε τον δρόμο κι έλα», «Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις», «Φταις εσύ», «Όλα ένα ψέμα», «Όταν τα χρόνια σου περάσουν», «Πριγκηπέσσα», «Θα της περάσει», «Δεν μ ακούς», «Άλλοθι», «Όπως παλιά», «Απ τον Βορρά μέχρι τον Νότο», «Τα καλύτερα ταξίδια» και τόσες άλλες μεγάλες επιτυχίες σε μια μοναδική συναυλιακή βραδιά γεμάτη μουσική. Γιατί….

Τα καλύτερα ταξίδια ,τα κάνουμε παρέα με τους φίλους μας…

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Τιμή προπώλησης 16 ευρώ
Φοιτητικό/Ανέργων/Παιδικό 13 ευρώ
στο Ταμείο 18 ευρώ

Σημεία προπώλησης από Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου
Βιβλιοπωλειο Ελευθερουδάκης
Πολυχώρος Τεχνόπολις
Πολυτεχνείο Καφέ

Διαδικτυακά στο
https://www.viva.gr/tickets/music/theatro-texnopolis/sinaylia-40-xronia-vasilis-karras/

Διαφήμιση
Διαφήμιση