HomeHL-SportsEπέστρεψε στην βάση του ο Εργοτέλης

Eπέστρεψε στην βάση του ο Εργοτέλης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά από δυο εβδομάδες παραμονής στο Καρπενήσι, η αποστολή του Εργοτέλη  ολοκλήρωσε την πρώτη φάση της προετοιμασίας και επέστρεψε στην βάση της. Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν χθες ρεπό από τον Τάκη Γκώνια, προκειμένου να πάρουν ανάσες εν όψει της συνέχειας.

Σήμερα οι παίκτες μας μπήκαν στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο βοηθητικό του Παγκρητίου σταδιού,  με όλους τους παίκτες να δίνουν κανονικά το παρόν. Να σημειώσουμε ότι επιφυλακτικά προπονήθηκε ο Λαμπάκης καθώς νιώθει ένα σφίξιμο στο δικέφαλο.

Ωστόσο μέρα με την ημέρες αναμένεται να εκδοθεί η βίζα του Σενεγαλέζου παίκτη Ιbrahima N’Dιaye προκειμένου να ταξιδέψει στο Ηράκλειο και να ενσωματωθεί στο ρόστερ της ομάδας μας.

Όσον αφορά το αυριανό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μια προπόνηση και θα γίνει σε δυο γκρουπ. Το πρώτο γκρουπ θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και το δεύτερο στις 10:30

Παράλληλα την Τρίτη μετά την κλήρωση του Κυπέλλου θα γίνει γνωστή η ημέρα (Παρασκευή ή Σάββατο) που θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό του Εργοτέλη επί ηρακλειώτικου εδάφους όπου αντίπαλος θα είναι ο ΟΦΙεράπετρας.
Εν τω μεταξύ παίκτες του Εργοτέλη είναι από σήμερα και με την «βούλα» οι  Μπουρσέλης, Κατσημήτρος, Ροβίθης και  Joseph Effort οι οποίοι υπέγραψαν τα νέα του συμβόλαια.

Τέλος η ΠΑΕ Εργοτέλης προχώρησε σήμερα σε χορηγική συμφωνία με το  νερό Ζαρός  και την Imonline.

Διαφήμιση
Διαφήμιση