HomeHL-SportsΛεβαδεικός Πλατανιάς 1-1

Λεβαδεικός Πλατανιάς 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Λεβαδειακός έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στο κυριακάτικο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Πλατανιά, με το τελικό 1-1 να αφήνει τους Βοιωτούς ικανοποιημένους, καθώς απέφυγαν την πρώτη τους ήττα στη φετινή Super League.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Ανιγκό με τέρμα του Μητρόπουλου στο 90′ ισοφάρισε την ομάδα των Χανίων, η οποία μέχρι τότε κρατούσε το προβάδισμα με το γκολ του Μπούντνικ στο 57΄.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο 45λεπτο, αλλά για μία ακόμη φορά δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Σε δύο περιπτώσεις που οι Βοιωτοί έφτασαν με καλές προϋποθέσεις στα καρέ του Πλατανιά, στη μία ο Κοκκαλάς βρέθηκε σε σωστή θέση κι απομάκρυνε το σουτ του Γιακουμάκη, ενώ στην άλλη η προσπάθεια του Γιουσούφ από καλή θέση δε βρήκε στόχο.

Η κορυφαία ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο ανήκε στον Πλατανιά, με την κεφαλιά του Καρυπίδη στο 12΄ να διώχνει πάνω στη γραμμή ο Μεντί.

Οι Χανιώτες ευτύχησαν να προηγηθούν πολύ γρήγορα στην επανάληψη. Συγκεκριμένα, στο 57΄ μετά από ατομική προσπάθεια του Ενσικουλού και την απόκρουση του Επασί στο πλασέ του επιθετικού του Πλατανιά, ο Μπούντνικ πήρε το «ριμπάουντ» κι άνοιξε το σκορ (1-0).

Αν και η ομάδα του Ανιγκό δεν έδειχνε να έχει τα ψυχικά αποθέματα για να «γυρίσει» το ματς, εντούτοις στάθηκε τυχερή και στο 90΄ με τον Μητρόπουλο απέφυγε την ήττα.

Κίτρινες: Μεντί – Ενσικουλού, Πατράλης, Γκρζέλτσακ, Πριντέτα

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζ.Ανιγκό): Επασί, Αντιλέχου, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Μεντί, Ζαραδούκας (73΄ Μπελγκαζουανί), Νιασέ, Μητρόπουλος, Γιουσούφ, Μπραντάο, Γιακουμάκης (60΄ Σίλβα).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ.Παράσχος):
 Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Ντικαμονά (31΄ Πριντέτα), Στάθης, Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς, Πλιάτσικας, Πατράλης, Κοροβέσης (70΄ Γκρζέλτσακ), Ενσικουλού, Μπούντνικ (84΄ Δημούτσος).

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση