HomeHL-Sports«Έκλεισε» ο ΟΦΗ

«Έκλεισε» ο ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ρούσσος ήταν η τελευταία μεταγραφή, όπως είπε ο Παπαδόπουλος

Κατά το… ήμισυ ικανοποιημένος από την εικόνα κόντρα στον Α.Ο. Χανιά – Κισσαμικός

Τι είπε ο Παπατόλιος

Άλλη μία φιλική νίκη πανηγύρισε ο ΟΦΗ, αυτή τη φορά σε βάρος του Α.Ο. Χανιά – Κισσαμικός, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να δηλώνει μετά το ματς ικανοποιημένος κατά το… ήμισυ από την εικόνα.Ο προπονητής των Κρητικών εντόπισε λάθη στο δεύτερο ημίχρονο, λέγοντας ότι ήταν σαν να έπαιζαν… πινγκ-πονγκ.

Παράλληλα, σημείωσε ότι με την έλευση του Ρούσου, το ρόστερ έκλεισε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Για μας ήταν ένα ακόμα φιλικό, μετά από τα πολλά που έχουμε κάνει. Είδαμε αρκετά θετικά πράγματα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και στο τακτικό κομμάτι. Στο πως θα επιτεθούμε σε μια ομάδα που παίζει στο μισό γήπεδο άμυνα. Είχαμε σαν στόχο να πάμε πολύ από τα άκρα και να βάλουμε τη μπάλα μέσα έτσι όπως ήρθε και το γκολ. Νομίζω ότι τακτικά ήμασταν  πολύ καλοί  επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο. Βεβαίως θα βγάλουμε περισσότερες φάσεις σε άλλα παιχνίδια όταν θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μου άρεσε που το παιχνίδι έμοιαζε σα να παίζουμε πινγκ-πονγκ, με τη μπάλα πάνω  κάτω. Δεν πρέπει να συμβαίνει σε εμάς αυτό. Τα παιδιά είναι κουρασμένα από τις συνεχείς προπονήσεις. Τώρα μπαίνουμε σε μια διαδικασία, ελπίζοντας ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις αρχές του Οκτώβρη. Να φρεσκάρουμε την ομάδα  περισσότερο, να είναι πιο γρήγορη και να έχει περισσότερες επιλογές στο παιχνίδι της. Για μας είναι ακόμη μια νίκη έστω και σε φιλικό. Όπως έχω  πει είναι σημαντικό στα φιλικά να κερδίζουμε γιατί και σε αυτά η ψυχολογία παίζει ρόλο».

-Για το γεγονός ότι μπορεί να μη γίνει το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρακλή λόγω των δυσμενών εξελίξεων στην ομάδα του Γηραιού:

«Δυστυχώς δεν είναι θετικό για μας. Θέλαμε ένα επίσημο παιχνίδι. Άλλο το φιλικό και άλλο το επίσημο. Θα δούμε, αν υπάρχει κάποια πιθανότητα ο Ηρακλής να παίξει. Ελπίζω να παίξει, γιατί ήμουν προπονητής και με στεναχωρεί αυτό που γίνεται εκεί. Δεν θα είναι καλό και για το ποδόσφαιρο και για το πρωτάθλημα μας.

Εμείς είμαστε αναγκασμένοι να δουλέψουμε. Ξέρουμε που βαδίζουμε. Την ομάδα θα τη φρεσκάρουμε την επόμενη εβδομάδα, για να είναι έτοιμη με βάση τον προγραμματισμένο που έχουμε κάνει εμείς. Ελπίζω ο προγραμματισμός της Football league να ισχύσει. Θα κλείσουμε και άλλα φιλικά, για να δώσουμε κάποια παιχνίδια».

-Με το ρόστερ έχετε κλείσει;

«Ναι έχουμε κλείσει τις μεταγραφές με τον Ρούσσο. Είναι ένας παίκτης που τον γνωρίζω και μας δίνει βάθος στην ομάδα. Λύσεις σε αρκετές θέσεις. Είναι ένα καλός παίκτης που μπορεί να ανταποκριθεί και σαν βασικός ποδοσφαιριστής».

-Θα αντιμετωπίσει και άλλες ομάδες με το στυλ του Κισσαμικού στο πρωτάθλημα ο ΟΦΗ:

«Ναι συμφωνώ. Αντιμετωπίσαμε αυτήν την ομάδα και στην προετοιμασία και δουλέψαμε πάνω σε αυτό. Να έχουμε ρυθμό και υπομονή στο παιχνίδι μας. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να έχουμε τον καλύτερο ρυθμό. Σε κάποιες στιγμές το καθυστερήσαμε το παιχνίδι. Κυρίως όμως στο τακτικό κομμάτι στο πρώτο ημίχρονο, πήγαμε καλά. Με καλό passing game και παιχνίδι από τα άκρα.

Όσο πλησιάζουμε στις επίσημες υποχρεώσεις μας θα είμαστε πιο γρήγοροι και στη σκέψη, αλλά και στα πόδια».

Παπατόλιος: «Καλό για την ψυχολογία μας ότι κερδίζουμε»

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Παπατόλιος έκανε λόγο για νίκη ψυχολογίας, εντοπίζοντας τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση.

Αναλυτικά: «Δώσαμε ακόμα ένα φιλικό. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε ένα ακόμα φιλικό για την ψυχολογία όλων μας. Το θετικό είναι ότι βγάζουμε στο γήπεδο, αρκετά πράγματα από αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Είναι καλό για μας και για τον προπονητή. Οι περισσότερες ομάδες θα έρχονται εδώ, όπως  έκανε ο Κισσαμικός.

Πρέπει να βρίσκουμε λύσεις στο μισό γήπεδο, ώστε να μπορούμε να κάνουμε φάσεις. Όταν μια ομάδα κλείνεται πίσω, δεν υπάρχουν πολλοί χώροι και θα πρέπει να βρίσκουμε λύσεις για να βάλουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Η προετοιμασία μας συνεχίζεται, δουλεύουμε σκληρά και ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση