HomeΕΛΛΑΔΑΚουμουτσάκος: Η γενιά των 360 ευρώ είναι γενιά ΣΥΡΙΖΑ

Κουμουτσάκος: Η γενιά των 360 ευρώ είναι γενιά ΣΥΡΙΖΑ

Σε συνέντευξη του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θετική χαρακτηρίζει την επίσκεψη Μακρόν στην Ελλάδα ο βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Εξωτερικών του κόμματος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Επισημαίνει, πάντως, πως η επίσκεψη θα κριθεί τελικά από τα χειροπιαστά αποτελέσματα που θα δώσει στη χώρα μας και προσθέτει: «Θέλω να ελπίζω ότι ο κ. Τσίπρας κάτι έμαθε από τον κ. Μακρόν για την ανάγκη γενναίων μεταρρυθμίσεων και για την πολιτική αποφασιστικότητα και αξιοπιστία που απαιτούν».

Για την πορεία της Ευρώπης ο κ. Κουμουτσάκος τονίζει ότι τώρα είναι η ευκαιρία για νέα ιστορικά βήματα ενίσχυσής της και υπογραμμίζει πως στην οικονομία, στο προσφυγικό, στη διεθνή και εξωτερική πολιτική, παντού τα μεγάλα προβλήματα ζητούν λύσεις ευρωπαϊκές, συλλογικές, όχι μεμονωμένες, αποσπασματικές και στενά εθνικές.

Με αφορμή τη φετινή ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ ο βουλευτής της ΝΔ λέει ότι όλες οι ομιλίες του κ. Τσίπρα από το 2014 μέχρι τη χθεσινή αποτελούν τα χρονικά ορόσημα μιας πορείας ψεύδους, παραπλάνησης, εξαπάτησης και λέει για την κυβερνηση ότι πήρε τη χώρα σε πορεία εξόδου από την κρίση και την έσπρωξε στην παρακμή.

«Δεν μπορούν, απλώς δεν μπορούν», συνεχίζει ο κ. Κουμουτσάκος και αναφέρει πως ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι η ΝΔ είναι που βρίσκεται σε στρατηγικό αδιέξοδο. Επιπλέον λέει πως είναι εφικτός στρατηγικός στόχος η αυτοδυναμία για τη ΝΔ, όποτε κι αν γίνουν οι επόμενες εκλογές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση