HomeΣΠΟΡΠΑΣ Ατρόμητος 0-0

ΠΑΣ Ατρόμητος 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αήττητος παρέμεινε στο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς έμεινε όρθιος το Σάββατο στο Περιστέρι αντέχοντας στην πίεση του Ατρομήτου.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη κράτησε στο 0-0 το ματς με τους «κυανόλευκους», που και αυτοί δεν έχουν ήττα, αλλά ούτε όμως ούτε νίκη, καθώς μετρούν τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς στο φετινό πρωτάθλημα.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων να σκοράρουν καταγράφηκε στο 44ο λεπτό, όταν ο Ρισβάνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη.

O Ατρόμητος μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και περιόρισε σε παθητικό ρόλο τον ΠΑΣ. Εντούτοις ήταν ανορθόδοξη η ανάπτυξη του, με τους γηπεδούχους να αδυνατούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Βέβαια, ίσως όλα να ήταν διαφορετικά αν στο 44΄ η κεφαλιά του Ρισβάνη είχε καταλήξει στα δίχτυα και όχι στο δοκάρι του Βελλίδη,την ώρα που οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν ούτε υποψία ευκαιρίες στο πρώτο μέρος

Κάπως έτσι κύλησε και το β΄ ημίχρονο, καθώς ο ΠΑΣ ήταν πολύ κατώτερος σε σχέση με το προηγούμενο ματς (με την ΑΕΚ στα Γιάννινα), ενώ ο Ατρόμητος προσπάθησε να βαδίσει στα βήματα της εξαιρετικής εμφάνισής του με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (2-2).

Πάντως δεν τα κατάφερε, καθώς δεν ήταν αποτελεσματικός κι έτσι το 0-0 αφήνει ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους, καθώς ήταν το καλύτερο που μπορούσαν να πάρουν στο Περιστέρι, με βάση την εικόνα που παρουσίασαν.

Κίτρινες: Μάντσον – Μαυροπάνος, Σκόνδρας, Τζημόπουλος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Ούμπιδες (63΄ Μανούσος), Μάντσον (71΄ Βασιλακάκης), Ουάρντα (85΄ Βασιλίου), Ντιγκινί, Ντάουντα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): 
Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Ναδάλες (31΄ λ.τρ. Καρανίκας), Λίλα (71΄ Μανθάτης), Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Χαλκιαδάκης (80΄ Σκόνδρας)

Διαφήμιση
Διαφήμιση