HomeΕΛΛΑΔΑΆγριος ξυλοδαρμός! Χτύπησαν και έσυραν με αυτοκίνητο έναν 20χρονο!

Άγριος ξυλοδαρμός! Χτύπησαν και έσυραν με αυτοκίνητο έναν 20χρονο!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ένας 20χρονος στα Γιάννενα, διερευνά με ιδιαίτερη προσοχή η αστυνομία. Η αστυνομία ενημερώθηκε στις έξι το πρωί του Σαββάτου για τον τραυματισμό του νεαρού, κοντά στην πλατεία Γεωργίου Σταύρου.

Ο νεαρός, σύμφωνα με το epiruspost.gr δεν ήταν σε θέση να δώσει πληροφορίες και στοιχεία και όλες οι ενδείξεις παρέπεμπαν σε τροχαίο. Σε παράσυρση πεζού που στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε.

Ο 20χρονος με τραύματα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο “Χατζηκώστα” Ιωαννίνων όπου νοσηλεύεται.

Η αρχική εκτίμηση ωστόσο, περί τραυματισμού από τροχαίο, φαίνεται ότι ανατρέπεται καθώς η αστυνομία έχει ενδείξεις και πληροφορίες ότι ο 20χρονος ήταν θύμα ενός άγριου και σκληρού επεισοδίου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τον 20χρονο χτύπησαν άγνωστοι προς το παρόν δράστες, οι οποίοι στη συνέχεια τον έδεσαν σε ΙΧ αυτοκίνητο και τον έσυραν στο οδόστρωμα. Αιμόφυρτο τον εγκατέλειψαν και εξαφανίστηκαν.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση με πολύ μεγάλη προσοχή καθώς, αν οι ενδείξεις που υπάρχουν μετατραπούν σε αποδείξεις, τότε θα πρόκειται για πρωτοφανές συμβάν.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση