HomeHL-9Εξέδιδαν την καλλονή υπάλληλό τους έναντι αδράς αμοιβής

Εξέδιδαν την καλλονή υπάλληλό τους έναντι αδράς αμοιβής

Για άλλο την προσέλαβαν και… άλλο την έβαζαν να κάνει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε άντρο του αγοραίου έρωτα είχαν μετατρέψει ένα μπαρ σε περιοχή του Ρεθύμνου ο 44χρονος ιδιοκτήτης και ο 49χρονος υπεύθυνος του καταστήματος, που έβγαζαν κέρδη σε «μαύρο» χρήμα από τις ερωτικές υπηρεσίες μιας 19χρονης καλλονής από τη Ρουμανία.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες όταν στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου έφτασε η πληροφορία για την παράνομη δράση του συγκεκριμένου καταστήματος.

Οι αστυνομικοί έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση το κατάστημα και χθες οργάνωσαν επιχείρηση κατά την οποία αστυνομικός προσποιήθηκε τον πελάτη και έκλεισε «ροζ» ραντεβού.

Όπως διαπιστώθηκε ο 49χρονος ως υπεύθυνος καταστήματος ήταν εκείνος που «έκλεινε» τα… ραντεβού για την 19χρονη με πελάτες που ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν την ταρίφα των 80 ευρώ για να απολαύσουν τις χάρες της.

Οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη του 49χρονου – ο οποίος έχει καταγωγή από την Βοσνία – ενώ αναζητούν τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την έρευνα των αστυνομικών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 650 ευρώ – ανάμεσά τους και τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα που είχε δώσει ο αστυνομικός όταν παρίστανε τον πελάτη.

Τέλος, σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος της 19χρονης – πταισματικού χαρακτήρα – για παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση