HomeHL-9Αγωνιούν δύο οικογένειες για τα αγαπημένα τους πρόσωπα

Αγωνιούν δύο οικογένειες για τα αγαπημένα τους πρόσωπα

Παραμένουν στο νοσοκομείο το αγοράκι που έπεσε από το ποδήλατο και ο τραυματίας τροχαίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύσκολες ώρες περνούν δύο οικογένειες στο Ηράκλειο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα να δίνουν τη δική τους μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου εξακολουθεί να νοσηλεύεται το 6χρονο αγοράκι που στις 5 Σεπτεμβρίου έπεσε από το ποδήλατό του στο Γάζι, χτυπώντας στο κεφάλι. Οι γιατροί στο νοσοκομείο όπου και μεταφέρθηκε μετά το ατύχημα έκριναν αναγκαία την εισαγωγή του στο χειρουργείο και ο μικρός ποδηλάτης παραμένει έκτοτε στην Εντατική, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται σταθερά σοβαρή.

Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο δικυκλιστής

Στο μεταξύ, σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε και ο 54χρονος μοτοσικλετιστής που τραυματίστηκε χθες το απόγευμα σε τροχαίο στην περιοχή του Καρτερού. Υπενθυμίζεται ότι ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ο οποίος δεν φορούσε προστατευτικό κράνος, έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, πάνω σε διερχόμενο ΙΧ με αποτέλεσμα να βρεθεί στο οδόστρωμα.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου καθώς έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα στο πρόσωπο και τον θώρακα. Αργά το απόγευμα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει στο νοσοκομείο, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση