HomeΚΡΗΤΗΤαχύπλοο του Ερυθρού Σταυρού στο λιμανάκι της Παντάνασσας

Ταχύπλοο του Ερυθρού Σταυρού στο λιμανάκι της Παντάνασσας

Στα “σκαριά” συνεργασία για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με θέμα την εντονότερη συνεργασία του Δήμου Μαλεβιζίου με το περιφερειακό τμήμα Ηρακλείου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου.

Στη συνάντηση, από την πλευρά του Δήμου Μαλεβιζίου συμμετείχε ο Δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης, ο Αντιδήμαρχος Ά. Σαλούστρος, η Πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ Ε. Αποστολάκη και ο Πρόεδρος της Τ.Κ.Γαζίου Γ. Κοτσυφός. Από την πλευρά του Ε.Ε.Σ. συμμετείχε ο Πρόεδρος Ζ. Αμανάκης, ο Αντιπρόεδρος Μ. Χελιδώνης, το μέλος του Δ.Σ. Μ. Ανδρωνας και ο Αρχηγός των Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Δ. Προνάκης.

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα της συνεργασίας και αποφασίστηκε ο μόνιμος ελλιμενισμός ενός ταχύπλοου του Ε.Ε.Σ. πλήρως εξοπλισμένου με όλα τα σωστικά μέσα, στο Λιμανάκι της Παντάνασσας, το οποίο και θα μπορεί σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα, να επέμβει άμεσα σε κάθε έκτακτο γεγονός στα παράλια του Μαλεβιζίου. Παράλληλα, τα πεζοπόρα τμήματα του Ε.Ε.Σ., σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και το Πυροσβεστικό Σώμα θα μπορούν να παρέμβουν σε έκτακτα συμβάντα στην ενδοχώρα του Δήμου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Το γεγονός της στενότερης συνεργασίας μας τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Πρόκειται για μια πολυάριθμη και άριστα εκπαιδευμένοι ομάδα, που γνωρίζει σε συνεργασία με τις αρχές να αντιμετωπίζει κάθε δύσκολη κατάσταση με αποτελεσματικότητα και επιτυχία. Η συνεργασία αυτή συμβάλει τα μέγιστα σε θέματα πολιτικής προστασίας του Δήμου μας, καθώς και στην αντιμετώπιση κάθε έκτακτου γεγονότος. Εύχομαι στα μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να είναι πάντα καλά, γεροί και δυνατοί και φυσικά… αχρείαστοι

Διαφήμιση
Διαφήμιση