HomeΚΡΗΤΗΟ ΟΛΗ σε έκθεση κρουαζιέρας στο Αμβούργο

Ο ΟΛΗ σε έκθεση κρουαζιέρας στο Αμβούργο

Στις 6-8 Σεπτεμβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου συμμετέχει με κεντρικό περίπτερο στην Έκθεση Κρουαζιέρας «SEATRADE EUROPE», που πραγματοποιείται από 6 έως 8 Σεπτεμβρίου, στο Αμβούργο.

Τον Οργανισμό εκπροσωπούν η κα Αγγέλα Σμυρνάκη, Αντιπρόεδρος του Οργανισμού, η κα Γεωργία Στεφανάκη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Υπεύθυνη Επιτροπής Κρουαζιέρας, η κα Κυριακούλα Καμπανά, υπηρεσιακό στέλεχος του Οργανισμού και ο κος Ευάγγελος Τσαμπουράκης Δ/ντης Λιμενικών Υπηρεσιών.

Οι εκπρόσωποι του Οργανισμού πραγματοποιούν επαφές με στελέχη εταιρειών κρουαζιέρας που ήδη συνεργάζονται με το λιμάνι του Ηρακλείου αλλά και με εταιρείες που έδειξαν ενδιαφέρον να συνεργαστούν για πρώτη φορά.

img-20170907-wa0010

Επίσης ενημερώνουν τους εκπροσώπους των εταιρειών για τα θετικά μηνύματα που λαμβάνει ο Οργανισμός για το μέλλον της κρουαζιέρας σχετικά με το λιμάνι του Ηρακλείου, γεγονός που αποτυπώνεται και στο πρόγραμμα κρουαζιέρας του 2018, το οποίο θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται.

Η συμμετοχή στην Έκθεση του Αμβούργου αποτελεί στοχευμένη προσπάθεια προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του λιμένος, γεγονός που βοηθά στην καθιέρωση του λιμένα Ηρακλείου ως λιμάνι κρουαζιέρας με εξέχουσα θέση στη Μεσόγειο αλλά και ως homeport, δίνοντας περαιτέρω έμφαση στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση