HomeΕΛΛΑΔΑΑύριο στις 9:00 η συνάντηση Μητσοτάκη με τον Εμανουέλ Μακρόν

Αύριο στις 9:00 η συνάντηση Μητσοτάκη με τον Εμανουέλ Μακρόν

«Καλωσορίζουμε τον Γάλλο Πρόεδρο»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τους πολιτικούς συντάκτες ενημέρωσε νωρίτερα ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε στη συνάντηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη με το Γάλλο Πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή.

«Η Νέα Δημοκρατία καλωσορίζει τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Εμμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα. Η χώρα μας είναι παραδοσιακός και διαχρονικός σύμμαχος της Γαλλίας και προσβλέπουμε στην καλύτερη δυνατή συνεργασία.

Στο πλαίσιο αυτό, θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τον κ. Εμμανουέλ Μακρόν, αύριο Παρασκευή στις 9:00. Υπενθυμίζω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συναντηθεί σε ανύποπτο χρονικό διάστημα, την άνοιξη του 2016, με τον Γάλλο Πρόεδρο» τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας.

Οσον αφορά στην ενημέρωση των δημοσιογράφων σημείωσε:

«Τις τελευταίες μέρες, όλοι οι πολίτες γινόμαστε μάρτυρες μιας προπαγανδιστικής επιχείρησης του Μεγάρου Μαξίμου.

Από τις διχαστικές βουτιές του στο χθες, ο κ. Τσίπρας έρχεται και τσαλαβουτάει στο σήμερα, παριστάνοντας ότι νοιάζεται για την ιδιωτική οικονομία. Τη μια μέρα φοράει το μπερέ του επαναστάτη, την άλλη το ζιβάγκο του σοσιαλιστή και την επομένη το κοστούμι του διαχειριστή επενδύσεων.

Όμως, όσα επικοινωνιακά τεχνάσματα και να επιστρατεύσουν, όσο και να επιχειρήσουν να διχάσουν την κοινωνία μας, όσα ψέματα και να πουν, ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνησή του κρίνονται από αυτά που κάνουν και όχι από αυτά που λένε.

Και η αλήθεια είναι ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ:

– Υπερφορολογεί και γονατίζει την ελληνική οικονομία, επιχειρήσεις και εργαζομένους.

– Κάνει ό, τι μπορεί για να τινάξει στον αέρα πολύ σημαντικές επενδύσεις, όπως για παράδειγμα το Ελληνικό και τις Σκουριές. Επενδύσεις με τις οποίες μπορούν να δημιουργηθούν χιλιάδες θέσεις απασχόλησης, σε μια εποχή που οι δείκτες ανεργίας βρίσκονται στα ύψη και η ανάγκη για νέες δουλειές είναι αδήριτη.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο κ. Τσίπρας ούτε ξέρει, ούτε θέλει, ούτε μπορεί να κάνει πράξη αυτά που έχει ανάγκη η οικονομία και η χώρα».

«Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα», το κεντρικό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Δ.Ε.Θ.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει το όραμά του για το παρόν και το μέλλον της χώρας, βασισμένος στις αξίες της ελευθερίας και της αλληλεγγύης.

Στο σεβασμό στους νόμους και τους θεσμούς, αναγκαία προϋπόθεση για να λειτουργεί ένα Κράτος Δικαίου και για να προστατευθούν πρωτίστως και κυρίως οι πιο αδύναμοι.

Αιχμή του δόρατος του σχεδίου του είναι η ιδιωτική οικονομία, ως ατμομηχανή της παραγωγικής Ελλάδας και πηγή δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας για τους Έλληνες. Γιατί η πρώτη προτεραιότητα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είναι οι δουλειές για τους πολλούς.

Στόχος να προσελκυθούν όσο το δυνατόν περισσότερες επενδύσεις στη χώρα μας.

Ικανή και αναγκαία συνθήκη για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι η μείωση της φορολογίας, η δημιουργία ρευστότητας μέσα από ένα υγιές τραπεζικό σύστημα, αλλά και η αποτελεσματική αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων, όπως το ΕΣΠΑ.

Και όλα αυτά, σε ένα επενδυτικό περιβάλλον απαλλαγμένο από γραφειοκρατία, διαφθορά και αγκυλώσεις.

Για να διαμορφώσει αυτή την πρότασή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συζήτησε ουσιαστικά στο διάστημα που προηγήθηκε με παραγωγικούς φορείς, κοινωνικούς εταίρους, επιμελητήρια, πανεπιστημιακούς, ακαδημαϊκούς, μαθητές, φοιτητές, ανθρώπους της αγοράς.

Με το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας που αξίζει καλύτερα.

Για να γίνει αυτό, απαιτείται μια αποφασισμένη και τολμηρή μεταρρυθμιστική Κυβέρνηση, που θα φέρει στον τόπο την πολιτική σταθερότητα που χρειάζεται.

Και το κεντρικό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος, μιλώντας πάντα με τη γλώσσα της Αλήθειας, θα απευθυνθεί προς τους Έλληνες από το βήμα της Δ.Ε.Θ., είναι:

Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα!

Το τριήμερο 15 – 17 Σεπτεμβρίου, με την ομιλία του και τη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στο πλαίσιο της Δ.Ε.Θ., θα παρουσιάσει το δικό του όραμα για την Πατρίδα μας και τον ελληνικό λαό και το δικό του ρεαλιστικό σχέδιο για το πώς η χώρα μας θα βγει από την κρίση.

Γιατί οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα!

Στο πλαίσιο της Δ.Ε.Θ., η Νέα Δημοκρατία θα πραγματοποιήσει 16 εκδηλώσεις στους 14 νομούς της Β. Ελλάδος, πλην της Θεσσαλονίκης, και περισσότερες από 120 επισκέψεις κλιμακίων.

Πιο συγκεκριμένα, κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενα από Τομεάρχες, βουλευτές, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, των Γραμματείες, των ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ, της ΟΝΝΕΔ και τοπικά στελέχη θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε πρότυπες αγροτικές μονάδες, εξαγωγικές επιχειρήσεις, καινοτόμες startups, βιομηχανικές μονάδες, ερευνητικά ιδρύματα, δομές κοινωνικής αλληλεγγύης κ.α., στην Κεντρική Μακεδονία, τη Δυτική Μακεδονία και την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη».

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση