HomeΚΡΗΤΗΨηφίστηκαν… το τεχνικό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός του 2018

Ψηφίστηκαν… το τεχνικό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός του 2018

Στο Δήμο Ρεθύμνης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ομόφωνα ψηφίστηκε χθες τοΤεχνικό Πρόγραμμα και το Προσχέδιο Προϋπολογισμού 2018 του Δήμου Ρεθύμνης από τα Μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης που συμμετείχαν σε ευρεία σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων Δ.Σ. στο Δημαρχείο.

Η ανταπόκριση των Μελών της Επιτροπής στην πρόσκληση που τους απηύθυνε ο Δήμαρχος Ρεθύμνης και Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Γ. Μαρινάκης ήταν εξαιρετικά υψηλή.

dsc00942

Από τους 33 εκπροσώπους θεσμών και υπηρεσιών, συμμετείχαν στη δημόσια αυτή διαβούλευση 30 ενώ οι 3 απουσίαζαν δικαιολογημένα (σας επισυνάπτω τη λίστα όσων απαρτίζουν την Επιτροπή Διαβούλευσης) .

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν από το Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Αλεφαντινό Μ., τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Σπανουδάκη, για τις προτεραιότητες που θέτει το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Ρεθύμνης και την εν γένει φιλοσοφία σύνταξης του Προϋπολογισμού για το επόμενο έτος .

dsc00943

Ακολούθησε μια γόνιμη διαλογική συζήτηση και τελικώς τα προτεινόμενα σχέδια ψηφίστηκαν ομόφωνα για να προωθηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο Ρεθύμνης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση