HomeHL-GreeceΟ Νίκος Φιλιππίδης διάδοχος του Σταμάτη Μαλέλη στον ΣΚΑΪ

Ο Νίκος Φιλιππίδης διάδοχος του Σταμάτη Μαλέλη στον ΣΚΑΪ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Eνας από τους καλύτερους οικονομικούς συντάκτες, ο Νίκος Φιλιππίδης, προβάλει ως το μεγάλο φαβορί για τη διαδοχή του Σταμάτη Μαλέλη στη θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ.

Ο καλός δημοσιογράφος είναι από εκείνους που έχουν ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια, με τη μετριοπάθεια και τη συγκροτημένη ανάλυση των οικονομικών εξελίξεων, μακριά από λαϊκισμούς και υπερβολές.

Σύμφωνα με πληροφορίες των “Υστερόγραφων”, το νέο σχήμα που επεξεργάζεται η διοίκηση Αλαφούζου, μετά τη μετακίνηση του Σταμάτη Μαλέλη σε θέση συμβούλου, θέλει τον Νίκο Φιλιππίδη στο αξίωμα του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης, και τον Γιάννη Αδαμίδη υπεύθυνο για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, που παραμένει η “ατμομηχανή” του ΣΚΑΪ, με τη Σία Κοσιώνη στα ηνία της παρουσίασης.

Με τις παραπάνω αλλαγές ο Όμιλος Αλαφούζου προσδοκά να κάνει ακόμη περισσότερο παρεμβατικό το δελτίο ειδήσεων, αλλά και συνολικά τον ενημερωτικό τομέα, ώστε να κερδίσει πρόσθετο χώρο στην πίτα της τηλεθέασης, με δεδομένο ότι τους επόμενους μήνες ο ανταγωνισμός αναμένεται να ενταθεί.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση