HomeHL-PsilaΤο επόμενο βήμα του Σταμάτη Μαλέλη

Το επόμενο βήμα του Σταμάτη Μαλέλη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ήταν το θέμα της ημέρας, έστω και αν… προσγειώθηκε αργά στην επικαιρότητα.

Ο Σταμάτης Μαλέλης γυρίζει σελίδα, καθώς δεν θα ασκεί πλέον τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ, έχοντας εφεξής ρόλο συμβούλου ενημέρωσης του Ομίλου Αλαφούζου.

Ποιό θα είναι λοιπόν το επόμενο βήμα του έμπειρου Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος έχει τη δική του σημαντική διαδρομή στη διαμόρφωση της εικόνας της ελληνικής τηλεόρασης όπως τη γνωρίζουμε σήμερα, έχοντας δρομολογήσει μια σειρά καινοτομιών στο παρελθόν, αλλά και έχοντας αναδείξει πολλούς από τους “αστέρες” που πρωταγωνίστησαν στην μικρή οθόνη τις τελευταίες δεκαετίες;

Οι φήμες αρκετές, όπως και οι σχετικές προβλέψεις. Θα τραβήξει ο Σταμάτης Μαλέλης την… κουρτίνα της πολιτικής, και θα εμπλακεί ενεργά; Το βέβαιο είναι ότι παραμένει πολιτικά… ζωηρός στον χώρο της Κεντροαριστεράς, χωρίς να κρύβει το ενδιαφέρον του, αλλά και την ίδια στιγμή τους προβληματισμούς του για τις ζυμώσεις και τις εξελίξεις στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.

Από την άλλη, η σχέση του με τον Όμιλο ΣΚΑΪ δύσκολα θα… χαλαρώσει, από τη στιγμή που η ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας την οποία ο ίδιος δημιούργησε, συνεργάζεται με το Νέο Φάληρο, και τροφοδοτεί τα ΜΜΕ του Ομίλου Αλαφούζου με νέους δημοσιογράφους.

Ο Σταμάτης Μαλέλης βέβαια έχει ακόμη μια πτυχή αναζητήσεων, τη συγγραφή βιβλίων, τομέα στον οποίο επίσης θα πρέπει να περιμένουμε ότι θα εστιάσει περισσότερο.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση