HomeHL-SportsΆλμπερτ Ρούσσος: «Είπα ναι στον ΟΦΗ λόγω Παπαδόπουλου…»

Άλμπερτ Ρούσσος: «Είπα ναι στον ΟΦΗ λόγω Παπαδόπουλου…»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο νεαρός αμυντικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Κρητικών

Ο Άλμπερτ Ρούσσος αποτελεί άλλο ένα μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, με τον νεαρό αμυντικό να εξηγεί ότι η παρουσία του Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο ήταν αρκετή για να τον πείσει να υπογράψει στους Κρητικούς, αφού άλλωστε οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στον Ηρακλή.

«Όπως ξέρετε με το Νίκο Παπαδόπουλο συνεργάστηκα στον Ηρακλή και εξέφρασε το ενδιαφέρον να συνεργαστούμε ξανά. Για μένα αμέσως η απόφαση ήταν ναι. Η συνεργασία μας στον Ηρακλή, ήταν άριστη. Ετσι δέχθηκα αμέσως την πρόταση», ανέφερε ο Ρούσσος στην επίσημη ιστοσελίδα των «ασπρόμαυρων».

Και πρόσθεσε: «Έρχομαι στον ΟΦΗ με στόχους προσωπικούς, αλλά και ομαδικούς. Ο ομαδικός στόχος είναι να ανεβάσουμε την ομάδα. Θα είναι πολύ σημαντικό να κατακτήσουμε αυτό το στόχο. Είναι μονόδρομος αυτό. Σε ό,τι αφορά τον προσωπικό, ο ΟΦΗ είναι μεγάλο βήμα για μένα. Θα δώσω το 100% για το καλύτερο.

Εχω χάσει ένα μέρος της προετοιμασίας, αλλά είμαι σε καλή κατάσταση, Δούλευα με γυμναστή όλο το καλοκαίρι και είμαι έτοιμος να μπω στις προπονήσεις. Ξέρω πολλά παιδιά και από τον Ηρακλή, αλλά και από την Εθνική. Ο κόουτς, ο γυμναστής, ο βοηθός προπονητή, είναι για μένα γνώριμα πρόσωπα και θα με βοηθήσουν να μπώ γρήγορα στο κλίμα της ομάδας.

Έπαιξα σε μικρή ηλικία στη Φούτμπολ Λιγκ με το Διαγόρα Ρόδου. Τώρα έρχομαι σε μια ομάδα, που θα είναι πρωταγωνίστρια στην κατηγορία και οι απαιτήσεις θα είναι μεγάλες. Πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και η ομάδα θα πετύχει το στόχο που έχει θέσει».

Διαφήμιση
Διαφήμιση