HomeΚΡΗΤΗΠοια πόλη της Κρήτης επισκέπτεται ζευγάρι Βρετανών εδώ και 35 χρόνια;

Ποια πόλη της Κρήτης επισκέπτεται ζευγάρι Βρετανών εδώ και 35 χρόνια;

Βραβεύτηκαν από τη δημοτική αρχή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σταθερή αξία αποτελεί πλέον ο Άγιος Νικόλαος, στις προτιμήσεις των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που συγκεντρώνει ο δήμος στο “Μητρώο Επισκεπτών” με αφορμή τις συνεχόμενες βραβεύσεις που πραγματοποιεί από την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Σήμερα Τετάρτη σε μια λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε στον δήμο, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, βράβευσε ένα ζευγάρι Άγγλων από το Manchester, τους Jackie και Frank Jones, οι οποίοι επισκέπτονται ανελλιπώς τα τελευταία 35 χρόνια και μάλιστα 2 – 3 φορές τον χρόνο την περιοχή. Όπως οι ίδιοι επεσήμαναν κατά την διάρκεια της ολιγόωρης παραμονής τους στον δήμο, αισθάνονται σαν να βρίσκονται πλέον στο σπίτι τους.

agios-nikolaos1

«Η ζεστή φιλοξενία των κατοίκων του Αγίου Νικολάου, με τους οποίους έχουν αναπτύξει φιλίες, το φυσικό περιβάλλον και η αγάπη που έχουν για την περιοχή» αποτελούν σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δήμαρχος Αντώνης Ζερβός, τα κριτήρια εκείνα που ωθούν το συγκεκριμένο ζευγάρι να επισκέπτεται ξανά και ξανά την περιοχή. Μια επιλογή που στην πράξη κατατάσσει το συγκεκριμένο ζευγάρι, στους καλύτερους πρεσβευτές του δήμου, στην πατρίδα τους.

Στην παραπάνω συνάντηση συμμετείχε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου Γιώργος Καλογεράκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση