HomeHL-LifestyleΗ μελαχρινή εγγονή της Τζένης Καρέζη ανεβαίνει στη σκηνή

Η μελαχρινή εγγονή της Τζένης Καρέζη ανεβαίνει στη σκηνή

Μαζί με την μητέρα της Τάνια Τρύπη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με φλέβα καλλιτεχνική από όλες τις πλευρές, το ταλέντο της Τζένης Καζάκου είναι και φυσικό και… κληρονομικό!

Εγγονή της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου, κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη, η 18χρονη Τζένη έχει αμιγώς καλλιτεχνικά γονίδια!

tzeni-kazakou-1

Με ταλέντο στην υποκριτική αλλά και στο τραγούδι έχει ήδη συμμετάσχει στον Οιδίποδα, ενώ τώρα αναμένεται να την δούμε στο πλευρό της μητέρας της στο μιούζικαλ Fame που ετοιμάζει ο Αλέξανδρος Ρήγας. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με την μητέρα της, αφού πριν λίγους μήνες συμμετείχε στα γυρίσματα ταινίας όπου παίζει η Τάνια Τρύπη.

Σε συνέντευξή της πριν μερικούς μήνες η Τζένη Καζάκου είχε δηλώσει ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική δηλώνοντας ότι την γοητεύει. «Ναι, µε γοητεύει πολύ και θέλω να ασχοληθώ µε αυτή σοβαρά», είχε πει χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι οι γονείς της την στηρίζουν σε αυτή την επιλογή της.

tzeni-kazakou-2

Μιλώντας για την γιαγιά της, την αξέχαστη Τζένη Καρέζη, της οποίας έχει και το όνομα είχε πει: «Θα ήθελα πάρα πολύ να την έχω γνωρίσει, αλλά δυστυχώς έφυγε νωρίς… Έχω ακούσει, όµως, τόσα πολλά από τον µπαµπά µου, τον Κωνσταντίνο, τον παππού µου, τον Κώστα, και από άλλους συγγενείς µας, που νιώθω πολύ κοντά της. Θαυµάζω όσα πέτυχε στη δουλειά της αλλά και στη ζωή της, γιατί από όλους µαθαίνω πόσο ξεχωριστό και ζηλευτό πλάσµα ήταν πάνω αλλά και κάτω από τη σκηνή. Μου αρέσει να ακούω να µου µιλάνε για εκείνη, να µου λένε ιστορίες που την αφορούν, να µου περιγράφουν πόσο ιδιαίτερη µα και ευαίσθητη ήταν πάντοτε. (…)θα ήθελα να την έχω δει στο σανίδι, που τόσο αγαπούσε, όπως λένε όλοι. Μα βλέπω µόνο ταινίες της…». Οταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε αν της έχουν πει ότι της μοιάζει η μικρή Τζένη είπε πως ναι της το έχουν πει. «Στη µύτη και στο στόµα κυρίως. Ήταν τόσο όµορφη γυναίκα!».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση