HomeΕΛΛΑΔΑΠροειδοποίηση Μητσοτάκη: Κανείς δεν ορίζεται μόνος του υποψήφιος βουλευτής

Προειδοποίηση Μητσοτάκη: Κανείς δεν ορίζεται μόνος του υποψήφιος βουλευτής

Με αφορμή το θέμα Τραγάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού «έκοψε» τον γιο του Γιάννη Τραγάκη, διεμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση ότι κανείς δεν ορίζεται μόνος του υποψήφιος βουλευτής.

«Στη Νέα Δημοκρατία όλοι κρίνονται κι αξιολογούνται. Κανείς δεν ορίζεται μόνος του υποψήφιος βουλευτής», έγραψε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον λογαριασμό του στο Twitter, σε μία σαφή αναφορά στην υπόθεση Τραγάκη.

Σε συνέντευξή του ο Γιάννης Τραγάκης ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, δηλώνοντας ότι στη θέση του στη Β’ Πειραιά θα είναι υποψήφιος ο γιος του, Παναγιώτης. Ομως, ο κ. Μητσοτάκης τον «έκοψε».

«Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του βουλευτή Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Τραγάκη, ο οποίος προεξόφλησε την υποψηφιότητα του γιου του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε ότι ο κ. Παναγιώτης Τραγάκης δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της ΝΔ, στην οποία επίσης σημειωνόταν ότι δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια «όποιος προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του Προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του κόμματος».

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση