HomeHL-9Δυσάρεστη έκπληξη για δημοτικό σύμβουλο

Δυσάρεστη έκπληξη για δημοτικό σύμβουλο

Αντιμέτωπος με πρόβλημα που ταλανίζει μια ολόκληρη περιοχή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

“Βορρά” στις διαθέσεις επιτηδείων είναι η περιοχή του Αγίου Ιωάννη στο Ηράκλειο, καθώς πολύ συχνά καταγράφονται περιστατικά διαρρήξεων με τους κατοίκους να ζητούν απελπισμένοι περισσότερη αστυνόμευση.

Το φαινόμενο είναι πια σχεδόν καθημερινό, με τους διαρρήκτες να έχουν αναπτύξει μεθόδους και τεχνικές που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ακόμη και “επαγγελματικές”.

Θύμα διαρρηκτών έπεσε και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ Γιώργος Βουρεξάκης, ο οποίος επιστρέφοντας στο σπίτι από ολιγοήμερη απόδραση διαπίστωσε ότι οι άγνωστοι δράστες είχαν προσπαθήσει να εξουδετερώσουν τον συναγερμό και είχαν καταφέρει να αρπάξουν συσκευές και ό,τι άλλο μπορούσαν από το εσωτερικό του σπιτιού.

Μάλιστα, οι δράστες, οι οποίοι φαίνεται πως γνώριζαν ότι ο δημοτικός σύμβουλος και η οικογένειά του απουσίαζαν από το σπίτι, έκοψαν τα καλώδια των τηλεπικοινωνιών με τα οποία ήταν συνδεδεμένος ο συναγερμός για να τον κάνουν να σταματήσει. Δεν τα κατάφεραν ωστόσο και περιορίστηκαν να αρπάξουν από το σπίτι όσα περισσότερα μπορούσαν σε μικρό χρονικό διάστημα και να … εξαφανιστούν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση