HomeHL-9Σε αγγειοπλαστική υποβλήθηκε ο Νίκος Βούτσης

Σε αγγειοπλαστική υποβλήθηκε ο Νίκος Βούτσης

Απόψε θα παραμείνει στο νοσοκομείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε στεφανιογραφία υποβλήθηκε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ο οποίος νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας. Στον κ. Βούτση διενεργήθηκε αγγειοπλαστική με την τοποθέτηση ειδικού στεντ.

Όπως αποκάλυψε το protothema.gr, νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρόεδρος της Βουλής μεταφέρθηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας όπου δέχεται τη φροντίδα των γιατρών.

Από το γραφείο του προέδρου της Βουλής επιβεβαίωσαν ότι ο Νίκος Βούτσης εισήχθη στο νοσοκομείο τονίζοντας ότι η εισαγωγή του στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας ήταν προγραμματισμένη. Οι ίδιοι συνεργάτες του κ. Βούτση ανέφεραν ότι ο πρόεδρος της Βουλής θα χρειαστεί να διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο.

Όπως έλεγαν ενημερωμένες πηγές, ο πρόεδρος της Βουλής αναμένεται να υποβληθεί σε στεφανιογραφία. Αναλόγως των αποτελεσμάτων της εξέτασης οι θεράποντες ιατροί θα κρίνουν εάν ο Νίκος Βούτσης πρέπει να υποβληθεί σε αγγειοπλαστική.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από τη Βουλή των Ελλήνων:

«Ο πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης προσήλθε σήμερα στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, υπεβλήθη σε εξετάσεις και ακολούθως διενεργήθηκε στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική επιτυχώς.
Νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική και η κατάστασή του κρίνεται εξαιρετική».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση