HomeHL-SportsΣταύρος Λαμπράκης: «Να δώσουμε στον Εργοτέλη τη χαμένη του αίγλη»

Σταύρος Λαμπράκης: «Να δώσουμε στον Εργοτέλη τη χαμένη του αίγλη»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο τεχνικός διευθυντής των Κρητικών μίλησε για τη νέα προσπάθεια της ομάδας του, τους Μαγκέτ Σαμί και Τάκη Γκώνια

Μία νέα εποχή έχει ξεκινήσει στον Εργοτέλη. Μπορεί να άργησε να αρχίσει η προετοιμασία, όμως, οι Κρητικοί βάζουν τις βάσεις στο Καρπενήσι αυτό τον καιρό και αισιοδοξούν πως τα καλύτερα έρχονται.

Αυτό είπε ουσιαστικά ο Σταύρος Λαμπράκης μιλώντας στην ιστοσελίδα neakriti.gr, στην οποία αναφέρθηκε για το νέο πλάνο που υπάρχει, τον Μαγκέτ Σαμί, τον Τάκη Γκώνια και τους στόχους για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Λειτουργούμε με μέγα κίνητρο τον επαγγελματισμό μας, για να δώσουμε στον Εργοτέλη τη χαμένη του αίγλη. Αν και αργήσαμε στο σχεδιασμό, έχουν γίνει πολλά και η οργάνωσή μας είναι σε υψηλό βαθμό. Το ρόστερ μας έχει ολοκληρωθεί, περιμένοντας ακόμη δυο τρεις προσθήκες. Όταν γυρίσουμε στο Ηράκλειο θα είμαστε έτοιμοι και σε αυτό», ανέφερε αρχικά.

Για το ατού της νέας ομάδας: «Είναι ο μικρός μέσος όρος ηλικίας (25-26 ετών είναι οι μεγαλύτεροι), που θα αναδεικνύει φλόγα, ενθουσιασμό και δίψα για διάκριση ατομικά και ομαδικά».

Για τον Μάγκετ Σάμι: «Είμαστε τυχεροί που βρέθηκε στο δρόμο μας. Ήλθε για να μείνει και να επενδύσει. Έχει όραμα, γνωρίζει πως λειτουργούν οι ομάδες, διαθέτει εμπειρία, είναι αφοσιωμένος στα πλάνα του. Απλός, έξυπνος και δραστήριος άνθρωπος. Συνεχώς σκέπτεται τρόπους να κάνει το καλύτερο».

Για το πρότζεκτ που έψαχνε ο Αιγύπτιος στην Ελλάδα μέσα από τη γνωριμία του με τον Γιώργο Τουντζάρη: «Το βρήκε στον Εργοτέλη. Είναι σπουδαίο ότι του αρέσει το Ηράκλειο που το είχε επισκεφτεί και στο παρελθόν. Η φιλοσοφία του στη τρέχουσα σεζόν; Νίκη σε κάθε παιχνίδι, χωρίς να μιλάει για στόχους. Καλή ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο».

Για τον Τάκη Γκώνια: «Η επιλογή του προπονητή συμβαδίζει με τους στόχους της ομάδας μας. Είναι βαθιά γνώστης του ποδοσφαίρου και φιλόδοξος. Μαζί του κάνουμε καλή δουλειά, με θετική ενέργεια και καλή διάθεση»

Για τους στόχους του Εργοτέλη: «Η καλή πορεία και η επένδυση στις υποδομές με την ανάδειξη ποδοσφαιριστών και μέσα από τις Ακαδημίες. Άλλωστε φαίνεται η φιλοσοφία του ιδιοκτήτη της ομάδας, από τη Λιρς και την Γουάντι Ντέγκλα, αλλά και στις ακαδημίες του στην Γκάνα. Ο κ. Σάμι θα κάνει πράγματα για τον Εργοτέλη!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση