HomeΕΛΛΑΔΑΜπαλάφας: Ο Τσίπρας δεν είναι ψεύτης και λαϊκιστής, όπως δεν ήταν και ο Ανδρέας

Μπαλάφας: Ο Τσίπρας δεν είναι ψεύτης και λαϊκιστής, όπως δεν ήταν και ο Ανδρέας

Αρχικά χαρακτήρισε «αρχοντιά» το άρθρο του πρωθυπουργού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Να ερμηνεύσει το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα με το οποίο επιχείρησε να καπηλευτεί τον Ανδρέα Παπανδρέου επιχείρησε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας.

Αρχικά χαρακτήρισε «αρχοντιά» το άρθρο του πρωθυπουργού «με μια ηγεμονική θεώρηση να αντιμετωπίζει ψύχραιμα έναν πολιτικό του αντίπαλο».

Όσον αφορά τον τίτλο του άρθρου ο κ. Μπαλάφας είπε ότι «χαρακτήριζαν τον Ανδρέα όπως τον Τσίπρα ψεύτη, λαϊκιστή και κρατιστή. Τον Ανδρέα τον είπαν και τρομοκράτη που δεν το έχουν πει ακόμα για τον Τσίπρα».

Σύμφωνα με τον ίδιο, όμως, «ούτε ο όρος ψεύτης, ούτε ο όρος λαϊκιστής δεν ισχύει για τον Τσίπρα και τον Ανδρέα. Δηλαδή όποιος είναι λαϊκός και στηρίζει τα λαϊκά στρώματα είναι λαϊκιστής;».

Όσον αφορά το αντικείμενό ευθύνης του, το μεταναστευτικό, ο κ. Μπαλάφας είπε ότι «προφανώς ανησυχούμε γιατί βλέπουμε αυτή τη στιγμή ότι αυξάνονται οι ροές από την Τουρκία και διερωτώμεθα «γιατί;»».

«Μπορεί να συνδέεται σε ένα βαθμό επειδή ο Ερντογάν συγκρούεται με τους Ευρωπαίους για τα διάφορα. Με το μεταναστευτικό είσαι συνεχώς στο ένα πόδι» κατέληξε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση