HomeHL-SportsΕυχές μετά δείπνου στον ΟΦΗ

Ευχές μετά δείπνου στον ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ευχαριστήριο της ΠΑΕ για το ξενοδοχείο που φιλοξένησε την αποστολή μετά τη φιλική νίκη επί του Πλατανιά

Πολύ καλό είναι το κλίμα στον ΟΦΗ χάρη στην εικόνα που παρουσιάζει στις φιλικές αναμετρήσεις η ομάδα.

Μετά και το θετικό αποτέλεσμα επί του Πλατανιά, οι Ηρακλειώτες έκαναν μια στάση στη Γεωργιούπολη όπου δείπνησαν σε ξενοδοχείο της περιοχής, με τον ιδιοκτήτη να τους προσφέρει το γεύμα.

Άπαντες τους ευχήθηκαν το τέλος της σεζόν να τους βρει στη Σούπερ Λίγκα, με την ΠΑΕ να προσφέρει στους ιδιοκτήτες τιμητική πλακέτα, ευχαριστώντας για τη φιλοξενία.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Στο φιλόξενο και εξαιρετικό ξενοδοχείο ΑΝΕΜΟΣ στην Γεωργιούπολη δείπνησε η αποστολή του ΟΦΗ, μετά το φιλικό παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Το δείπνο ήταν μια προσφορά της οικογένειας Μιχάλη Βανταράκη, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, προς την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Τα στελέχη και το προσωπικό του ξενοδοχείου ΑΝΕΜΟΣ πρόσφεραν την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στην αποστολή του ΟΦΗ, ενώ ευχήθηκαν στην ομάδα μας να επιστρέψει σύντομα στην Σούπερ Λιγκ.

Εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ο ειδικός σύμβουλος της ομάδας Γιάννης Στεφανουδάκης, πρόσφερε τιμητική πλακέτα στους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου ΑΝΕΜΟΣ, για την φιλοξενία στην αποστολή της ομάδας μας.

Την πλακέτα εκ μέρους του ξενοδοχείου παρέλαβε ο κ. Σταύρος Ορφανουδάκης (General Manager), ο οποίος με τη σειρά του ευχήθηκε στον ΟΦΗ επιτυχίες και σύντομα να βρεθεί ξανά, στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

Διαφήμιση
Διαφήμιση