HomeΕΛΛΑΔΑΒορίδης: Η κυβέρνηση αναζητά ψυχικές και σημειολογικές ταυτίσεις

Βορίδης: Η κυβέρνηση αναζητά ψυχικές και σημειολογικές ταυτίσεις

«Εγώ μεταρρυθμίσεις την περίοδο του Τσίπρα δεν έχω δει»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τακτικές αποπροσανατολισμού έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η κυβέρνηση αναζητά ψυχικές και σημειολογικές ταυτίσεις, δεν θέλει να μιλήσει για την πραγματική πολιτική, για τον ΕΝΦΙΑ, το εισόδημα των Ελλήνων, για τις τιμές των προϊόντων, θέλει να αναζητήσει ψυχική ταύτιση με τον Ανδρέα του ’80 ή να συζητήσει για τον Στάλιν. Τη διεκδίκηση του Παπανδρεϊσμού να τη συζητήσουν οι Παπανδρεϊκοί με τους επιγόνους».

Για τον Αλέξη Τσίπρα υπογράμμισε: «εγώ μεταρρυθμίσεις την περίοδο του Τσίπρα δεν έχω δει. Δυόμισι χρόνια δεν έχουμε πεπραγμένα για τη διοικητική μεταρρύθμιση; Τι έχει κάνει για τους επίορκους; Λειτούργησαν τα πειθαρχικά συμβούλια; Όχι. Έκανε νόμο που επανήλθαν οι επίορκοι; Έκανε. Η διαδικασία προσλήψεων είναι ορθολογική ή ρουσφετολογική;»

«Ορισμένες απολύσεις έγιναν σε ένα πλαίσιο που δεν είχε σχέση με το διοικητικής μεταρρύθμισης, έγιναν κάτω από την πίεση μιας μνημονιακής δέσμευσης και εν μέρει ήταν ανορθολογικές έγιναν για να εκπληρωθούν μνημονιακοί στόχο όμως η αξιολόγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη απολύσεις δεν είχε» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση