HomeCity GuideΜουσική βραδιά στον Κρουσώνα

Μουσική βραδιά στον Κρουσώνα

Με το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια μοναδική μουσική βραδιά με το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης πραγματοποιείται την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, στην πλατεία της Αγίας Τριάδας στον Κρουσώνα.

Μια ανθολογία με μερικά από τα ομορφότερα τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών ενσωματωμένα σε έξι σουίτες, με εβδομήντα μουσικούς χορωδούς και τρεις κορυφαίους τραγουδιστές να συμπράττουν επί σκηνής.

Συμμετέχουν οι Μιχάλης Αλεφαντινός, Γιώργος Μανωλιούδης & Βαγγέλης Πυθαρούλης με την καλλιτεχνική επιμέλεια – διεύθυνση του Συνόλου από τον Μαέστρο Μιχάλη Μαρακομιχελάκη.

Η συναυλία συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, τον Δήμο Μαλεβιζίου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρουσώνα «Νέα Γενιά».

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης

Το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης (Σ.Ν.Τ.Κ.) βασίζεται σε μια ιδιωτική πρωτοβουλία, εμπνευστής της οποίας είναι ο μαέστρος και καλλιτεχνικός διευθυντής, Μιχαήλ Ε. Μαρακομιχελάκης.

Το Σ.Ν.Τ.Κ. είναι ένα σύνολο πολλαπλών δράσεων όπως ορχήστρα, χορωδία και θεατροχορευτική ομάδα (υπό σύσταση) που μπορούν και συνυπάρχουν αλλά και να λειτουργούν ως αυτοτελή σχήματα. Το ρεπερτόριό του δεν περιορίζεται μόνο στην τοπική μας παράδοση αλλά περιλαμβάνει θέματα από πολλές παραδόσεις και είναι ενορχηστρωμένο από τον μαέστρο σύμφωνα με την προσωπική του μουσική αισθητική και τις ανάγκες του Συνόλου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση