HomeΕΛΛΑΔΑΝεκρός βρέθηκε στο σπίτι του διάσημος μόδιστρος

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του διάσημος μόδιστρος

Είχε πεθάνει εδώ και μέρες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νεκρός βρέθηκε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Λούης Γεράρδος, πριν από λίγες ώρες στο σπίτι του, στην Πλατεία Βικτωρίας. Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ και πληροφορίες του TLIFE, οι γείτονες του σχεδιαστή κάλεσαν την αστυνομία, λόγω έντονης δυσοσμίας, η οποία προερχόταν από το διαμέρισμά του. Τότε οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του, όπου τον ανακάλυψαν νεκρό, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Ο σχεδιαστής μόδας βρέθηκε μπρούμυτα, στο κρεβάτι του και γυμνός.

gerardos

Μάλιστα, ο Λούης Γεράρδος, όπως φαίνεται, ήταν αρκετές μέρες νεκρός, μέχρι να τον ανακαλύψουν. Η αστυνομία δεν θα κάνει περαιτέρω έρευνες, καθώς δεν υπήρχε παραβίαση στο διαμέρισμα και ο θάνατος του προήλθε από παθολογικά αίτια.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μεσουράνησε τη δεκαετία του ’80, ενώ υπήρξε και προσωπικός στυλίστας και ενδυματολόγος της Μιμής Ντενίση, αφού δημιούργησε τα κοστούμια σε πολλές θεατρικές παραστάσεις της. Μάλιστα είχε κάνει και εξώφυλλο στο Elegance με ρούχα Λούης Γεράρδος με την Cindy Crawford.

elleg

Σε τελευταία του συνέντευξη στην Ειρήνη Νικολοπούλου και στην ιστοσελίδα eirinika.gr, είχε δηλώσει για την μούσα του, Μιμή Ντενίση: «Την έντυσα για το θέατρο αλλά και για ρεπορτάζ μόδας, η Μιμή ξέρει να ποζάρει.»

tlife.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση