HomeHL-9Δεν έχει τέλος… η “ανθρωποθυσία” στους δρόμους της Κρήτης

Δεν έχει τέλος… η “ανθρωποθυσία” στους δρόμους της Κρήτης

Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες σε τρία τροχαία ατυχήματα το τελευταίο 24ωρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν έχει τέλος η “ανθρωποθυσία”, που λαμβάνει χώρα το τελευταίο διάστημα στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο της Κρήτης, με νέους ανθρώπους να αφήνουν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο μετά από τροχαία δυστυχήματα.

Σοκαρισμένη ολόκληρη η Κρήτη παρακολουθεί τις τραγωδίες, που εξελίσσονται στο νησί με κυρίως νέους ανθρώπους να φεύγουν από τη ζωή και οικογένειες να βυθίζονται στο πένθος, μετά και τα τελευταία τροχαία δυστυχήματα, που σημειώθηκαν το τελευταίο 24ωρο.

Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες, που παλεύουν για να κρατηθούν στη ζωή, είναι ο απολογισμός των τροχαίων που σημειώθηκαν το Σάββατο μέσα σε λίγες ώρες σε διάφορες περιοχές της Κρήτης.

Νωρίς το απόγευμα ένας άνδρας από την Πολωνία βρήκε ακαριαίο θάνατο μετά τη σύγκρουση της τετράτροχης μηχανής, που οδηγούσε με αγροτικό όχημα, ενώ λίγες ώρες αργότερα ένας 28χρονος Χανιώτης ανασύρθηκε νεκρός μέσα από το αυτοκίνητο του, το οποίο είχε κάνει “βουτιά” σε χαράδρα βάθους 30 μέτρων.

Δίνουν μάχη για τη ζωή τους οι τραυματίες

Την ίδια ώρα πραγματική μάχη για να κρατηθούν στη ζωή δίνουν η σύζυγος του Πολωνού τουρίστα, η οποία επέβαινε μαζί του στη “γουρούνα” .

Η νεαρή γυναίκα φέρει πολλαπλά τραύματα σε όλο της το σώμα, καθώς μετά τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, “καρφώθηκε” κάτω από το αγροτικό αυτοκίνητο και νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου.

Διασωληνωμένος όμως και σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου και ο νεαρός δικυκλιστής, ο οποίος ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, στο ύψος της Πρασσάς.

Και στις δύο περιπτώσεις οι γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα σοβαρά τραύματα τους και οι δύο να κερδίσουν τη μάχη για τη ζωή τους.

Με λιγότερα τραύματα και χωρίς να διατρέχει κάποιο κίνδυνο η ζωή του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο οδηγός του αγροτικού, που συγκρούστηκε με την τετράτροχη μηχανή του ζευγαριού των τουριστών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση