HomeHL-SportsΠλατανιάς ΟΦΗ 0-1

Πλατανιάς ΟΦΗ 0-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΟΦΗ στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Πλατανιά στα Περιβόλια παίρνοντας μάλιστα και  τη νίκη με 0-1 χάρη στο γκολ του Ποτουρίδη στο 86′.

Οι δύο ομάδες να υπενθυμίσουμε ότι αναμετρήθηκαν για καλό σκοπό καθώς τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν για τη θεραπεία της 8χρονης Χανιώτισσας Ευαγγελίας, η οποία μάχεται με τον καρκίνο…

Φωνάζει πως κάτι καλό χτίζεται… Πριν από έξι μέρες ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Ομόνοια και το Σάββατο  ο ΟΦΗ κέρδισε στα Περιβόλια τον πιο έτοιμο Πλατανιά της Σούπερ Λίγκας με 1-0.

Η πρώτη καλή στιγμή του ματς ήταν μόλις στο 6′, όταν ο Στρέζος δεν απομάκρυνε καλά και ο Στάμος αστόχησε με σουτ εντός περιοχής.

Η απάντηση ήρθε από τον Κουσκουνά έξι λεπτά αργότερα, ενώ στο 21′ ο Στρέζος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια σουτ του Μπούτνικ.

Οι φάσεις συνεχίστηκαν με την καλύτερη στιγμή να έρχεταισ το 39′, όταν ο Ορτέγκα μπήκε προς τα μέσα από δεξιά, σούταρε και ο Κοκκαλάς μπλόκαρε. Έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ άγγιξε το 0-1 στο 48′, όταν ο Ομπερχάουζερ έκανε σοβαρό λάθος και ο Κουσκουνάς πήγε να τον κρεμάσει.

Ενσικουλού και Δημούτσος είχαν από ένα σουτ στα επόμενα λεπτά, ενώ το 0-1 έγινε στο 86′. Ο Ορτέγκα εκτέλεσε κόρνερ και ο Πουτουρίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Να σημειωθεί πως ανεπίσημο ντεμπούτο έκαναν για τους Χανιώτες τα τελευταία δύο μεταγραφικά τους αποκτήματα. Ο λόγος για τους Δημούτσο και Στόιτσεφ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Koκκαλάς, Πριντέτα, Πλιάτσικας, Κοροβέσης, Στάμου (32′ λ.τ. Στανισάβλιεβιτς), Βάντερσον, Κρος, Πατράλης, Μπούντνικ, Ντεβέσα, Παπανικολάου.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Ομπερχάουζερ, Ουές, Στάθης, Κρος (58′ Σάντο), Πριντέτα, Στανισάβλιεβιτς (70′ Σινγκ), Δημούτσος, Στόιτσεφ, Σκουλουδάκης, Ενσικουλού, Γκέζλτσακ.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ζιαμπάρης, Μπολάκης, Νάστος, Χαντί, Πορτουλίδης, Μάνος, Κουσκουνάς, Ορτέγκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Στρέζος, Κοιλιάρας (83′ Ποτουρίδης), Νάστος, Ζιαμπάρης, Κομεσίδης, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Χαντί (68′ Παπατόλιος), Ορτέγκα, Μάρτος, Κουσκουνάς (68′ Oγκμποε).

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση