HomeΚΟΣΜΟΣΜοτοσικλετιστής αποτρέπει την αυτοκτονία νεαρού από γέφυρα

Μοτοσικλετιστής αποτρέπει την αυτοκτονία νεαρού από γέφυρα

Στη Ρωσία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον γύρο των ρωσικών social media κάνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του κράνους ενός μοτοσικλετιστή ενώ εκείνος προσπαθούσε να αποτρέψει έναν συμπολίτη του από το να βάλει τέλος στη ζωή του.

Στο βίντεο που μοιράστηκε ο ίδιος ο μοτοσικλετιστής στο διαδίκτυο, βλέπουμε τον άνδρα να οδηγεί αρχικά σε μια λεωφόρο, στην ευρύτερη περιοχή της Μόσχας. Περνώντας κάτω από μια γέφυρα, ξαφνικά αντικρίζει έναν άντρα να στέκεται έξω από το κιγκλίδωμα μιας γέφυρας και να ετοιμάζεται να πηδήξει.

https://www.youtube.com/watch?v=zvZdFgRlYP4

Αμέσως ο οδηγός κάνει αναστροφή και, οδηγώντας αντίθετα στην κίνηση, επιστρέφει στο σημείο όπου βρίσκεται ο νεαρός και αρχίζει να του γνέφει και να του φωνάζει, πείθοντάς τον να μπει από τη μέσα πλευρά του κάγκελου.

«Ήξερα ότι παραβίαζα τους κανόνες του ΚΟΚ αλλά συνειδητοποίησα ότι δεν είχα χρόνο για χάσιμο ούτε άλλη επιλογή. Θα μπορούσε να είχε πηδήξει κάτω από ένα αμάξι», έγραψε ο Ιβάν Ζολοτάρεβ στην ανάρτησή του.

Στη συνέχεια, ο μοτοσικλετιστής ανέβηκε στη γέφυρα και έπιασε συζήτηση με τον νεαρό, ο οποίος φαινόταν «εκτός τόπου και χρόνου». Μαζί με άλλους δύο οδηγούς που σταμάτησαν να δουν τι συμβαίνει, εμπόδισαν τον άνδρα από το να φύγει προς άγνωστη κατεύθυνση και τον κράτησαν απασχολημένο μιλώντας του μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

Όπως ο ίδιος ο επίδοξος αυτόχειρας εξομολογήθηκε στον σωτήρα του αργότερα, η απελπισμένη πράξη του οφειλόταν σε νευρικό κλονισμό που υπέστη ενώ προσπαθούσε να φτάσει με οτο-στοπ από το Βλαντιμίρ στο Κουρσκ για την κηδεία της μητέρας του.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση