HomeHL-9Φεύγει για το ταξίδι της… ελπίδας η μικρή Βαγγελιώ

Φεύγει για το ταξίδι της… ελπίδας η μικρή Βαγγελιώ

Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για το ταξίδι της… ελπίδας φεύγει η μικρή Βαγγελιώ-Στέλλα, αφού όπως ανακοινώνει ο πατέρας Αλέκος Καστρινάκης τα χρήματα μαζεύτηκαν.

Όπως είχε ήδη γράψει το cretapost, η 8χρονη εδώ και 1,5 χρόνο δίνει μάχη με τον καρκίνο και έπρεπε να μεταφερθεί στην Αγγλία και χρειαζόταν συνολικά 320.000 λίρες Αγγλίας (346.000 ευρώ).

Σε μια συγκινητική ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων ότι σε τρεις μέρες το παιδί του θα είναι Αγγλία! «Μαζεύτηκαν τα χρήματα για την εισαγωγή», λέει επίσης «και έτσι θα το πάρω αγκαλιά και θα περάσω το κατώφλι της κλινικής για την ελπίδα ζωής».

Επίσης ευχαριστεί όλο τον κόσμο που τους στήριξαν και ζητά «απλά να μην ξεχάσουν την Ευαγγελία»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μία υπόσχεση! Σε τρεις μέρες το Παιδί σου θα είναι Αγγλία! Μου είπε η άγνωστη. Κ έτσι θα γίνει. Τα Χανιά με στήριξαν, με βοήθησαν και το παιδί μου θα ταξιδέψει Αγγλία. Μαζεύτηκαν τα χρήματα για την εισαγωγή του παιδιού μου, το παιδί μου θα το πάω αγκαλιά και θα περάσω το κατώφλι της κλινικής για την ελπίδα ζωής. Τα Χανιά με βοήθησαν.

Πόσα ευχαριστώ μπορώ να πω? Δεν φτάνουν. Σας παρακαλούμε μην σταματήσετε την προσπάθεια, τα έξοδα είναι πάρα πολλά, για τη διαμονή μας, για τις περαιτέρω εξετάσεις. Όταν θα μου πούνε, συγγνώμη πρέπει να κάνουμε μια έξτρα εξέταση που το κόστος θα ξεπερνά τα φυσιολογικά επίπεδα, να μπορώ να ανταποκριθώ. Τα χρήματα φτάνουν για να περάσω το κατώφλι και γιαυτό σας ευχαριστώ μέσα από τη ψυχή μου.

Μην με ξεχάσετε, μην ξεχάσετε την Ευαγγελία, σας παρακαλώ, μου δώσατε το βήμα να περάσω το κατώφλι, εσείς τα Χανιά, όλα τα κρητικά site που ανάδειξαν το πρόβλημα μου και με βοήθησαν τόσο πολύ, μη με ξεχάσατε. Θα μπούμε, Ναι, αλλά πρέπει να ανταποκριθουμε στα έξοδα, ώστε να βγούμε κιόλας από εκεί. Για όλα αυτά που θα χρειάζεται να ανταποκριθώ. Απλά μην ξεχάσετε την Ευαγγελία. Μέσα από την καρδιά μου.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας, τον καθένα ξεχωριστά, για τα κρητικά site που με στήριξαν τόσο πολύ, για την κ. Ιωάννα Ροζακη που έβγαλε το παιδί μου στον αέρα.αρ. Λόγ. 6635-106838-558 και IBAN GR08 0171635000663510 συνεχίστε δυναμικά. Μη μας ξεχάσετε...»

Διαφήμιση
Διαφήμιση