HomeΚΡΗΤΗΔιαμαρτύρονται και «κλείνουν» τον δρόμο της Σητείας

Διαμαρτύρονται και «κλείνουν» τον δρόμο της Σητείας

Ζητούν αποκατάσταση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λύση εδώ και τώρα ζητούν οι κάτοικοι της Σητείας για τον παραλιακό δρόμο της πόλης (τον έχουν ονομάσει «δρόμο ντροπής») καθώς έχει υποστεί διάβρωση εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων που έπληξαν την περιοχή.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση-πρόσκληση που δημοσιεύεται στο facebook ο «κόμπος έχει φτάσει στο χτένι» με τον συνεχιζόμενο εμπαιγμό και καλούν τους πολίτες να «υψώσουν φωνή διαμαρτυρίας την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, στις 10:30 στο παραλιακό και στο ύψος του Πετρά». Οι κάτοικοι θα προχωρήσουν σε διακοπή της κυκλοφορίας για μια ώρα προκειμένου όπως τονίζουν  «να συνειδητοποιήσουν οι πάντες το πρόβλημα, αν και πάλι, μετά από μια σφοδρή κακοκαιρία και θαλασσοταραχή, καταστραφεί εντελώς ο δρόμος και γίνει παντελής διακοπή της κυκλοφορίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

Επειδή ο παραλιακός δρόμος της Σητείας, (δρόμος ντροπής) βρίσκεται στην ίδια κακή κατάσταση, και επειδή η αγανάκτηση μας έχει κυριεύσει και η μεγάλη ταλαιπωρία συνεχίζεται και οι αρμόδιοι έχουν επαναπαυτεί

Καλούμε τους συμπολίτες μας, τους συνεπαρχιώτες μας και όλους όσοι αγανακτισμένοι ταλαιπωρούνται, να υψώσουμε φωνή διαμαρτυρίας για τον συνεχιζόμενο εμπαιγμό, την Τετάρτη 6 Σεπτ. 2017 και ώρα 10:30 στο παραλιακό και στο ύψος του Πετρά και να πιέσουμε προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου να αποκατασταθεί ο δρόμος και η κυκλοφορία.

Θα γίνει και διακοπή της κυκλοφορίας για μια ώρα 11:00 έως 12:00 περίπου για να συνειδητοποιήσουν οι πάντες το πρόβλημα, αν και πάλι, μετά από μια σφοδρή κακοκαιρία και θαλασσοταραχή, καταστραφεί εντελώς ο δρόμος και γίνει παντελής διακοπή της κυκλοφορίας.

Η Επιτροπή Συντονισμού

Παντελής Ανδρουλιδάκης

Παντελής Πετυχάκης

Χαρίλαος Βιτσεντζάκης

Γεώργιος Κουνελάκης

Γεώργιος Μακρής»

Διαφήμιση
Διαφήμιση