HomeΚΟΣΜΟΣΙσόβια στον άντρα που τεμάχισε τη σύζυγό του σε 70 κομμάτια

Ισόβια στον άντρα που τεμάχισε τη σύζυγό του σε 70 κομμάτια

Επτά χρόνια μετά το φριχτό έγκλημα, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πριν από επτά χρόνια είχε πνίξει την 36χρονη σύζυγό του και, στη συνέχεια, με ένα ηλεκτρικό πριόνι είχε τεμαχίσει τη σορό της σε 70 κομμάτια, τα οποία κρατούσε για μήνες στην κατάψυξη. Σήμερα, δικαστήριο της Ινδίας έκρινε ένοχο τον Rajesh Gulati και τον καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη.

Με τη δικαστική απόφαση κλείνει η υπόθεση ενός από τα πιο στυγερά εγκλήματα στη χώρα, όπως γράφουν οι Indian Times. Το φριχτό έγκλημα έλαβε χώρα το 2010. Ένα βράδυ της 17ης Οκτωβρίου, ο 37χρονος τότε άντρας σκότωσε τη σύζυγό του έπειτα από έναν καβγά του ζευγαριού στο σπίτι του. Καθώς η δίκη εξελισσόταν, οι φριχτές λεπτομέρειες της υπόθεσης έβλεπαν το της δημοσιότητας.

Ο Rajesh και η Anupama είχαν μετακομίσει στις ΗΠΑ μετά τον γάμο τους το 1999. Σύντομα μετά την επιστροφή τους στην Ινδία όμως το 2008, η σχέση τους άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα. Το ζευγάρι τσακωνόταν συχνά, με τη γυναίκα να κατηγορεί τον άντρα της για εξωσυζυγικές σχέσεις. Το μοιραίο βράδυ της 17ης Οκτωβρίου είχαν έναν ακόμη τσακωμό, στη διάρκεια του οποίου της χτύπησε το κεφάλι στον τοίχο και εκείνη έπεσε αναίσθητη στο έδαφος. Φοβισμένος ότι μπορεί να ξυπνούσε και να τον κατήγγειλε στην αστυνομία, γέμισε τη μύτη και το στόμα της με βαμβάκι, πριν χρησιμοποιήσει ένα μαξιλάρι για να την πνίξει.

Στη συνέχεια, με ένα ηλεκτρικό πριόνι, την τεμάχισε σε 70 κομμάτια, τα οποία τοποθέτησε σε σακούλες, οι οποίες μπήκαν σε έναν μεγάλο καταψύκτη. Για να μην αποκαλυφθεί το φρικτό έγκλημα, πετούσε μία σακούλα κάθε φορά σε διαφορετικά σημεία. Κάποιες από αυτές τις σακούλες ανακαλύφθηκαν από την αστυνομία και οδήγησαν τελικά στον Rajesh.
newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση