HomeCity GuideΠαράταση της υποβρύχιας έκθεσης “ Φίλιππος Μαράκης: Η δική μου Ελλάδα”

Παράταση της υποβρύχιας έκθεσης “ Φίλιππος Μαράκης: Η δική μου Ελλάδα”

Στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για δύο επιπλέον μήνες (έως τέλη Οκτωβρίου) θα παραμείνει στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης η έκθεση υποβρύχιας φωτογραφίας του Φίλιππου Μαράκη με τίτλο «Η δική μου Ελλάδα».

Η έκθεση που περιλαμβάνει 40 εικόνες, τραβηγμένες αποκλειστικά στους ελληνικούς βυθούς, φιλοξενείται στο 1ο επίπεδο του ΜΦΙΚ.

11

Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να θαυμάσει από μικροοργανισμούς, γυμνοβράγχια και ψάρια, μέχρι και δύτες να εξερευνούν διάφορα ναυάγια, εικόνες macro αλλά και wideangle που συνθέτουν ένα παζλ φωτογραφιών από μια Ελλάδα που δεν μπορεί κάποιος να δει εύκολα.

Πρόκειται για την πρώτη προσωπική έκθεση υποβρύχιας φωτογραφίας του Φίλιππου Μαράκη ο οποίος πρόσφατα κατέκτησε την 4η θέση στην κατηγορία ambient και την 5η στη κατηγορία Macro στον διεθνή διαγωνισμό υποβρύχιας φωτογραφίας που διεξήχθη στο Βελιγράδι, (ADA Οpen IUPC 2017) με τη συμμετοχή 25 φωτογράφων από διάφορες χώρες.

13

Περισσότερα για τον φωτογράφο στο: www.philmarakis.com

Ισχύουν οι τιμές εισιτηρίων και το ωράριο του ΜΦΙΚ: Ωράριο λειτουργίας Καθημερινές: 09:00 – 21:00 Σαββατοκύριακα: 10:00 – 21:00 Εισιτήρια εισόδου: ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 7,5 €/άτομο ΜΕΙΩΜΕΝΟ: 4,5 €/άτομο

Διαφήμιση
Διαφήμιση