HomeCity GuideΟρεινός Αγώνας Δρόμου στο Βορίτσι Πεδιάδος

Ορεινός Αγώνας Δρόμου στο Βορίτσι Πεδιάδος

Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Η Αγία Μαρίνα”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για 2η χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βοριτσίου Πεδιάδος “Η Αγία Μαρίνα” διοργανώνει ορεινό αγώνα δρόμου 4,5 και 11 χιλιομέτρων με την ονομασία VORITSITRAILRUN μεθαύριο Κυριακή στις 5.30 το απόγευμα στο Βορίτσι.

Επίσης θα διεξαχθεί παιδικός αγώνας 1.500 μέτρων, μη αγωνιστικού χαρακτήρα για παιδιά ηλικίας ως 12 ετών στις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ

Αγώνας ανώμαλου δρόμου με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία του χωριού. Μια ιδιαίτερα όμορφη διαδρομή μέσα στη φύση, που σε συνδυασμό με την ημερομηνία διεξαγωγής θα ικανοποιήσει κάθε αθλούμενο.

Ο αγώνας των 4,5 χλμ. είναι μέτριας δυσκολίας με 2 έντονες ανηφόρες, μια στην αρχή και μια στο τέλος της διαδρομής.

Ο αγώνας των 11χλμ. είναι αρκετά απαιτητικός, καθώς οι πολλές διακυμάνσεις (ανηφόρες, κατηφόρες, υψομετρική διαφορά + – 540μ.) προϋποθέτουν καλή φυσική κατάσταση, αντοχή και ιδιαίτερη προσοχή στο απότομο του εδάφους. Το τερέν και στους δυο αγώνες κινείται εξολοκλήρου σε χωματόδρομους.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Συμμετέχουν όλοι οι ελεύθερα ασκούμενοι αθλητές καθώς και μέλη αθλητικών συλλόγων. Η συμμετοχή για άτομα κάτω των 18 ετών επιτρέπεται μόνο με γονική γραπτή συγκατάθεση.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ- ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Το κόστος συμμετοχής είναι δωρεάν για τον αγώνα των 1,5 χλμ., 2 € για τον αγώνα των 4,5 χλμ., και 7 € για τον αγώνα των 11 χλμ.

Οι εγγραφές και για τους 2 αγώνες (4,5 χλμ. και 11 χλμ.) ανοίγουν στις 10 Ιουνίου 2017 και ολοκληρώνονται στις 28 Αυγούστου 2017. Κάποιος ο οποίος θα εγγραφεί μετά τις 28 Αυγούστου, υπάρχει περίπτωση να μην αναγράφεται το όνομά του στον αριθμό συμμετοχής και να μην παραλάβει το πακέτο με τις παροχές την ημέρα του αγώνα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής και για τους δυο αγώνες γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Βοριτσίου http://www.voritsi.gr/

*** Προσοχή : Προϋπόθεση συμμετοχής κάθε δρομέα ο οποίος θα συμμετάσχει στα 11χλμ. και για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή του, θα πρέπει να καταβάλλει εντός 7 ημερών από την εγγραφή του, το αντίτιμο συμμετοχής σε τραπεζικό λογαριασμό που ορίζεται από την διοργάνωση. Σε περίπτωση ματαίωσης του αγώνα για οποιονδήποτε λόγο, θα επιστραφεί ακέραιο το αντίτιμο συμμετοχής εντός 30 ημερών. Σε περίπτωση αναβολής του αγώνα δεν επιστρέφεται το κόστος συμμετοχής.

voritsi2

Σε κάθε περίπτωση, για να ολοκληρωθεί η εγγραφή, είναι απαραίτητο να κατατεθεί το αντίτιμο της συμμετοχής (7€) στην τράπεζα Πειραιώς, στο λογαριασμό

GR23 0171 5560 0065 5611 0206 437 ( επωνυμία δικαιούχου Πολιτιστικός Σύλλογος Βοριτσίου “ H Αγία Μαρίνα “ ).

Απαραίτητη προϋπόθεση να αναγράφεται στην αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας. Η αποστολή της απόδειξης δεν είναι απαραίτητη, θα πρέπει όμως να προσκομίζεται στη γραμματεία για την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής.

Τα 2€ για τον αγώνα των 4,5 χιλιομέτρων καταβάλλονται στη γραμματεία πριν την έναρξη του αγώνα.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΑΓΩΝΑ

Στον αγώνα των 4,5 χλμ θα υπάρχει ένας σταθμός με νερά στο 2,5 χλμ. Στον αγώνα των 11 χλμ. θα υπάρχουν συνολικά 3 σταθμοί τροφοδοσίας. Ο πρώτος θα βρίσκεται στο 3ο χλμ. και θα έχει νερά, ο δεύτερος στα 6,5 χλμ. και θα έχει εκτός από νερά και ισοτονικά και ο τρίτος θα βρίσκεται στα 9χλμ.

ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΓΩΝΑ

Η διαδρομή θα είναι πλήρως σηματοδοτημένη, με κορδέλες σήμανσης, κόκκινα σπρέι σε πέτρες και στο έδαφος, ενώ θα υπάρχουν και τα ανάλογα κόκκινα βέλη, όπου κρίνει η διοργάνωση ότι είναι αναγκαίο, ενώ θα υπάρχει και χιλιομετρική σήμανση.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

Οι δρομείς τρέχουν με δική τους ευθύνη αλλά η διαδρομή θα επιτηρείται και από τους διοργανωτές. Επίσης θα υπάρχει γιατρός για την κάλυψη του αγώνα.

<<’Όλοι τρέχουν με προσωπική τους ευθύνη!! >>

ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ ΑΓΩΝΑ

Για τον αγώνα των 4,5 χλμ το όριο τερματισμού είναι η μιάμιση ώρα και για τον αγώνα των 11 χλμ. το όριο είναι στις δυόμιση ώρες. Όσοι δρομείς δεν έχουν τερματίσει μέσα στον χρόνο αυτό τρέχουν με δική τους ευθύνη.

ΕΠΑΘΛΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Και στους δυο αγώνες θα βραβευθούν με μετάλλια οι 3 πρώτοι κάθε κατηγορίας, ενώ ο πρώτος από τους άντρες και η πρώτη από τις γυναίκες (ανεξαρτήτως ηλικίας) θα πάρει και κύπελλο. Οι κατηγορίες είναι οι εξής :

Αντρών : 18-39, 40 + Γυναικών : 18-39, 40 + .

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής, πάνω στο οποίο θα υπάρχει σκαλισμένη σε ξύλο η Κρήτη μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε απευθυνθείτε στα εξής τηλέφωνα

6945863051 : Εμμανουήλ Κωνσταντουλάκης

6972850100 : Ευστράτιος Κωνσταντουλάκης

Και διαδικτυακά : www.voritsi.gr ή στείλτε e-mail στο

info@konstantoulakis.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση