HomeHL-9Η μάστιγα των τροχαίων στο επίκεντρο της σύσκεψης υπό τον Κ. Μητσοτάκη

Η μάστιγα των τροχαίων στο επίκεντρο της σύσκεψης υπό τον Κ. Μητσοτάκη

Θα αξιολογηθεί η κατάσταση στο οδικό δίκτυο και η οδηγική συμπεριφορά των Κρητικών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται σήμερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη σύσκεψη που συγκαλεί ο ίδιος σε τοπικό επίπεδο για τη μάστιγα των τροχαίων δυστυχημάτων που ταλανίζει την Κρήτη.

Οι εργασίες της σύσκεψης πρόκειται να ξεκινήσουν στις 16:30 στο ξενοδοχείο “Ατλαντίς” και στη διάρκειά τους θα παρουσιαστεί το σχέδιο «Προσέχω» της Νέας Δημοκρατίας για την οδική ασφάλεια. Στο επίκεντρο θα τεθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης, ενώ θα διατυπωθούν προτάσεις και θέσεις εκπροσώπων των φορέων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα συζητηθούν: α) Οδηγική συμπεριφορά και οδική ασφάλεια στους δρόμους της Κρήτης και β) ΒΟΑΚ: Που βρισκόμαστε σήμερα; Τι λύσεις υπάρχουν και τι δεσμεύεται η ΝΔ να κάνει την επόμενη ημέρα που θα αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου.

Στη σύσκεψη έχουν κληθεί και θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 200 φορείς σε όλη την Κρήτη οι οποίοι σχετίζονται ή εμπλέκονται σε ζητήματα τροχαίων ατυχημάτων και οδικής ασφάλειας.

Διευκρινίζεται ότι η εκδήλωση δεν έχει κομματικό χαρακτήρα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση